Asigurari

Noua polita rca in rate

Va intrebati care este cea mai avantajoasa si totodata cea mai eficienta metoda de a obtine o polita asigurativa ? Raspunsul este unul extrem de simplu, mai exact nu trebuie sa consultati decat un simplu agregator de preturi ce va pune la dispozitie o gama larga de asigurari oferite de catre principalele companii din Romania printre care reamintim Generali, Groupama sau Asirom.

Toate aceste companii au decis sa puna la dispozitie noi pachete de asigurari si polite rca pe care le puteti achita integral la incheierea contractului sau chiar in rate atunci cand bugetul dumneavoastra nu este unul extrem de mare. Noua polita rca in rate este extrem de avantajoasa deoarece aceasta beneficiaza de o dobanda zero la care nu este atasata nici un fel de taxa.

Iata care sunt cele mai importante avantaje pentru care trebuie sa alegeti o polita RCA in rate:

  • beneficiati de dobanda zero
  • puteti plati in rate de pana la 12 luni
  • polita este identica cu una incheiata la orice agentie de asigurari
  • scapati de grija platii integrale a asigurarii RCA

Acestea sunt cateva din cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegeti o asigurare rca in rate, va reamintim ca acestea pot fi realizate online, un avantaj extrem de important pentru cei care doresc sa analizeze si sa economiseasca o suma importanta de bani.

Va aducem la cunostinta totodata ca aceste asigurari beneficiaza de reduceri substantiale chiar si pentru persoanele ce au obtinut permisul de conducere auto de mai putin de 2 ani, asadar profita si tu de aceste oferte.

Related posts
Asigurari

Asigurarile, o necesitate

Asigurari

Asigurarea RCA – siguranta ta conteaza!!

Asigurari

Cum alegem asigurarea casco potrivita?

Asigurari

Asigurarea RCA ieftina

Sign up for our Newsletter and
stay informed