Ingrijire

Beneficiile Epilarii Definitive

Parul inestetic de pe corp este o problema cu care se confrunta fiecare femeie din societatea de azi iar combaterea acestei probleme necesita timp si bani. Din fericire, tehnologia avanseaza repede si in domeniul frumusetii iar eliminarea pilozitatii nu mai este o bataie de cap, putand fi eliminata permanent!

Metoda prin care putem elimina parul pentru totdeauna, se numeste epilarea definitiva IPL.  Iata cateva beneficii pe care le prezinta aceasta procedura:

  • Este un tratament care dureaza cateva luni (necesita intre 5 si 6 sedinte) dar rezultatele sunt permanente si eficiente in proportie de 78-93%.
  • Nu prezinta efecte secundare – In urma tratamentului vor exista doar cateva roseli sau umfaturi ale pielii, insa ele vor disparea intr-un termen scurt, de cateva ore.
  • Procedura nedureroasa – Tratamentul IPL (intense pulsed light) se face de fapt cu o lampa cu filtre incluse care diminueaza aproape total senzatia de cald. IPL face parte din familia laser.
  • Tratament necostisitor – Avand in vedere rezultatele exceptionale pe care le ofera epilarea definitiva si perioada indelungata in care rezultatele sunt vizibile (pana la 6 ani), putem spune ca pretul unei zone tratate este unul rezonabil. Spre exemplu, zona picioarelor necesita 6 sedinte de epilare, pretul total al acestor sedinte fiind de 480 Euro.
  • Rezultatele se vad dupa prima sedinta – in functie de zona tratata, parul inestetic dispare intr-o anumita proportie, chiar dupa prima sedinta (faza anagena): picioare: 20% – faza anagena, brate: 24% – faza anagena, fata: 36% – faza anagena, inghinal: 27% – faza anagena.

Daca v-ati hotarat sa apelati la epilarea definitiva IPL, este bine de stiut ca nu aveti voie sa va epilati cu cel putin 2 saptamani inainte de procedura. Cu cat a trecut mai mult timp de la epilarea clasica, cu atat putem gasi mai multe fire in faza anagena.

Locul in care puteti beneficia cu incredere de acest tratament revolutionar care ofera rezultate exceptionale si permanente, este Institutul de Estetica Medicala Goskin din Bucuresti, unde puteti avea parte de reduceri masive daca intrati in posesia cardului de reducere Goskin!

Related posts
Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Sign up for our Newsletter and
stay informed