Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Nimeni nu este perfect in aceasta lume in ceea ce priveste forma si aspectul facial. Unii pot avea nas mare iar altii au buzele foarte mari. Persoanele care sunt multumite cu ce au primit se multumesc cu aspectul facial pe care il au de la nastere. Cu toate acestea, vedetele si persoanele care apar la televizor trebuie sa para perfecte pentru majoritatea fanilor lor. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, apeleaza la Terapia Vampir.

Terapia Vampir care se adreseaza fetei, este unul dintre cele mai eficiente moduri utilizate pentru intinerirea fetei. Aceasta terapie este alternativa la procedurile clasice de chirurgie cosmetica pentru persoanele care isi doresc un contur perfect al fetei.

Ce este Terapia Vampir faciala? O procedura cosmetica care poate fi aplicata la pacientii care vor sa consolideze tesuturile faciale care s-au lasat in timp. Terapia Vampir utilizeaza sangele pacientului prin intermediul unei tehnologii numite Selphyl. Procesul consta in recoltarea sangelui din bratul pacientului si apoi asezarea si rotirea probei de sange intr-o centrifuga. Celulele sanguine sunt apoi reinjectate in piele, cu ajutorului unui ac foarte fin, in locurile unde pacientul are nevoie de restaurare sau de completare a pielii.

Alegerea Terapiei Vampir este de preferat neurotoxinei (Botox) si a altor substante folosite in operatiile estetice – nu creaza vanatai cauzate de injectii deoarece  fluidul este subtire, apos, si nu este necesara efectuarea testelor alergice, deoarece materialul folosit este sangele propriu al pacientului.

Terapia PRP faciala, poate fi realizata intr-un timp relativ scurt. Pacientul nu trebuie sa urmeze niciun regim special post-tratament. Este nevoie de ceva timp pentru ca pe pielea fetei sa se vada o imbunatatire, dar rezultatele sunt durabile. Terapia Vampir faciala, este nu numai sigura, dar nu are niciun fel de efect secundar. Nu este o interventie chirurgical-invaziva si nu este necesar timp de recuperare. Va puteti relua imediat toate activitatile normale. Un ten intinerit inseamna o crestere a increderii in sine, un obiectiv ce poate schimba vieti!

Related posts
Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Ingrijire

Gata de plaja in 4 pasi simpli

Sign up for our Newsletter and
stay informed