Auto

Cum alegem portalul pentru a face chestionare auto online?

chestionare autoTe-ai hotarat sa devii sofer: ai calitatile necesare, ai masina (sau iti cumperi), ai inceput scoala de soferi si ai inceput chiar sa citesti si sa inveti legislatia rutiera. Care este conditia necesara pentru ca tu sa promovezi examenul auto din prima incercare? Sa faci cat de multe teste auto online poti, sa le gandesti, sa te pui in situatiile care ti se prezinta acolo si nu in ultimul rand sa incerci sa gasesti mereu o solutionare adecvata. Chestionarele DRPCIV sunt singurele care reprezinta bazele unei pregatiri teoretice temeinice.

De ce trebuie chestionarele auto sa fie aprobate de DRPCIV?

Ai putea crede ca natura chestionarelor auto este lipsita de importanta, si ca important este sa le lucrezi, nu conteaza de unde le iei, cand le faci sau in ce conditii. Adevarul este undeva la mijloc. In primul rand, este foarte important ca testele auto online sa fie aprobate DRPCIV. Acestea asigura o buna sansa de promovare pentru ca vor fi prezente si la examen, la partea teoretica.

Chestionarele DRPCIV sunt de fapt cele aprobate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, si au numeroase avantaje. In primul rand, poti fi sigur de faptul ca intrebarile din aceste chestionare iti vor „pica” si in testele de la examen. Rezolvandu-le iti asiguri sansa de reusita si faci un pas inainte pentru dobandirea permisului de conducere. In al doilea rand, aceste teste acopera toata legislatia, si, daca rezolvi suficient de multe, vei gasi cu siguranta raspunsul corect la tot felul de intrebari care, la prima vedere, te pot pune in incurcatura. In al treilea rand, acest tip de chestionare auto simuleaza examenul in mod real, si te ajuta si la examenul de traseu, datorita intrebarilor menite sa te puna in anumite situatii ce pot fi intalnite la examen si in viata de zi cu zi.

Pe ce portal putem rezolva chestionarele astfel incat sa fim siguri ca acestea sunt aprobate?

Nu trebuie sa cauti prin site-urile disponibile la momentul actual pe cel pe care il consideri potrivit pentru tine. Exista site-uri unde este indicat sa intri datorita procedurilor de testare ce simuleaza perfect proba teoretica a examenului auto. In categoria acestor site-uri intra www.i-drpciv.ro, dar un alt site util este si www.chestionare.auto.ro si www.pdc.ro. Aici nu numai ca vei gasi chestionarele cu pricina, ci si foarte multe informatii despre legislatie, multe date concrete, rubrici utile pentru viitorii soferi. In plus, in cazul in care ai gresit raspunsul, nu numai ca ti se va oferi raspunsul corect, ci si o explicatie cat se poate de plauzibila. Dar cu siguranta vei fi si tu suficient de curios incat sa cauti in cartea de legislatie ceea ce te intereseaza pentru a vedea exact unde ai inteles gresit si unde trebuie sa pui mai mare accent pentru ca la examen sa nu ai parte de surprize neplacute si greseli nedorite!

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed