Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Iasiul este un oras mare in care poti iesi, te poti plimba si ai ce vizita. Este un oras in care vin multi studenti si automat este in plina dezvoltare. Municipiul Iasi detine una din cele mai frumoase gradini botanice din Romania, fiind in acelasi timp si cea mai veche.

Deschiderea unui salon in Iasi poate reprezenta o afacere profitabila de vreme ce orasul este plin de domnisoare care sunt mereu in pas cu moda si sunt dornice sa se mentina in forma si sa se aranjeze. In timp ce saloanele de masaj sunt potrivite pentru femeile de orice varsta, saloanele de solar atrag in special persoane tinere. Acestea din urma sunt principalii clienti ai saloanelor din Iasi de infrumusetare.

O alta idee buna poate fi si specializarea salonului intr-o singura arie. Poti deschide un salon de infrumusetare, de cosmetica sau le poti combina. Sunt apreciate saloanele de manichiura – pedichiura si cele de masaj care sunt deschise separat. Poti lua in calcul ca spatiul pe care il inchiriezi sau pe care il cumperi sa fie mai mic sau mai mare, in functie de varietatea serviciilor pe care urmeaza sa le oferi clientilor. Daca salonul va avea disponibil doar serviciul de masaj, atunci spatiul nu va trebui sa fie unul foarte mare. In schimb, daca doresti sa ai un salon in Iasi care sa contina atat masaj, cat si manichiura, pedichiura sau cosmetica, s-ar putea sa ai nevoie de un spatiu mult mai mare, care bineinteles ca o sa coste mai mult.

Asadar, aceste locatii sunt foarte bune idei de afaceri avand in vedere ca mediul este unul propice. Fiind un oras cu foarte multi tineri, afacerile de acest gen pot fi profitabile daca sunt gestionate corespunzator. Poti avea multe idei, insa sunt de urmarit in general zonele cu vad comercial bun.

Related posts
Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Gata de plaja in 4 pasi simpli

Sign up for our Newsletter and
stay informed