Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Epilarea cu ceara este un procedeu care se invata 100% abia dupa cel putin doua sedinte. Dupa aceste 2 doua sedinte, veti invata pasii si timing-ul perfect pentru epilarea cu ceara. Momentul epilarii il decizi tu singura, dar ai grija ca firul de par sa fie indeajuns de lung, indiferent de zona care urmeaza sa fie epilata. De preferat ar fi ca lungimea sa fie de minim 1 centrimetru, insa ai grija sa nu fie nici foarte lung pentru ca durerea se va simti mult mai accentuat, iar asta datorita faptului ca firul de par apuca sa se ingroase prea mult, o data cu lungimea acestuia.

Daca o faci o data, nu renunta si fa-o in continuare. Cu cat procesul se repeta, cu atat firele de par devin mai rare si abia atunci epilarea cu ceara isi dovedeste eficienta. Daca a treia sau a patra oara te decizi ca nu ai timp si ca vrei sa te epilezi cu aparatul de ras, ai stricat tot procesul de epilare cu ceara, iar rezultatele nu vor fi la fel de bune ca atunci cand procesul este repetat. Pentru ceara ieftina si buna, intra aici.

Dezavantajul epilarii cu ceara este ca trebuie de fiecare data sa lasi firul sa creasca, pentru a putea fi prins de ceara atunci cand este aplicata. Acest dezavantaj nu il aveti si la epilarea cu lama, insa la epilarea cu lama, cu toate ca va puteti rate oricand si rezultatul e acelasi, firul nu este smus, ci este taiat, ceea ce inseamna ca firul de par se ingroasa.

Epilarea cu ceara este atat de eficienta incat parul epilat nu mai revine decat dupa 3-4 saptamani, ceea ce face ca epilarea cu ceara sa fie cea mai eficienta in acest caz.

Related posts
Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Ingrijire

Gata de plaja in 4 pasi simpli

Sign up for our Newsletter and
stay informed