Copii

Cand copilului nu ii place matematica

Ca parinti ne-am facut o multime de griji din pricina  faptului ca avem un copil care nu asimileaza si se indeparteaza din ce in ce mai tare de matematica. E foarte adevarat ca nu toti copiii sunt asa, dar de cele mai multe ori pentru copii a devenit o sperietoare aceasta materie.

Dupa ce au fost incercate toate metodele si nu am ajuns la un consens cu micul inamic al matematicii ne dam batuti uneori si ne spunem ca va invata el si tabla inmultirii ca doar nu s-o marita sau insura fara sa stie sa faca toate operatiile. Dar ce te faci cand timpul se scurge in defavoarea ta si a lui? Depui armele? Nu, nu este o solutie.

Doar suntem in secolul vitezei si avem tehnologie si gadget-uri care ne pun la dispozitie o sumedenie de informatii, putem comunica de oriunde si cu oricine de pe Pamant. Chiar nu putem rezolva aceasta problema spinoasa?

Ba da, pentru orice exista o rezolvare. O solutie ar fi 123edu.ro. E la indemana oricarui care are un calculator, tableta sau laptop. E usor de utilizat si iti faci rapid un cont, ii faci si micului terorist ca doar el trebuie sa lucreze. Si fie ca esti in delegatie sau la serviciu il urmaresti ca doar s-au gandit sa trimita si statistici ample referitoare la activitatea lui Praslea pe site.

Il indemni sa lucreze cate putin in fiecare zi si va creste ca un Fat Frumos al matematicii in cateva luni cat altii intr-un an.

Deci clasele primare le-am rezolvat si daca stau si ma gandesc, asta e baza. Pustiul a inteles-o si eu stau linistita pentru ca cei de la 123edu.ro pregatesc si pentru gimnaziu, dar si pentru alte materii.

Costurile sunt cu mult mai mici decat daca as chema un profesor indrumator sau sa dau bani pe culegeri, sa nu mai pun la socoteala si linistea pe care o voi avea fara sa ma mai enervez ca tot nu stie tabla inmultirii sau impartirea.

Si cum toate lucrurile trebuiau sa poarte un nume, pentru linistea mea si pentru performantele iubitului meu copil, exista 123edu.ro.

E clar ca voi imbatrani frumos si micutul meu poate va ajunge sa lucreze pentru NASA si poate asa ajung si eu pe Luna.

Mihaela Antoni
www.123edu.ro

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Copii

Jocurile cu animale, ideale pentru copii

Sign up for our Newsletter and
stay informed