Religie

Clopote de bronz, recunoscute la nivel european – Turnatoria Blotor

Ceea ce diferentiaza cel mai des un obiect obisnuit de unul excelent este pasiunea care a fost pusa pentru realizarea sa. Lucrul acesta e valabil in special in domeniul mestesugurilor si artelor – in care ideea sau conceptul, trece prin numeroase etape: schite, proiectare, realizare, modelare, personalizare sau finisare, prezentare. Pasiunea trebuie sa insoteasca pas de pas acest vast proces, fiind insotita bineinteles de disciplina, rigoare si utilizarea echipamentelor si materialelor necesare. Toate acestea, inglobate, dezvoltate, perfectionate si de ce nu, chiar rasplatite, fac anumite lucrari iesite din comun. Lucrarile turnatoriei de clopote Blotor se incadreaza perfect aici – timpul a dovedit care e valoarea acestor obiecte de exceptie: fie ele clopote de bronz, operatiuni de automatizare, de restaurare, clopotele, carilioane, ceasuri de turn, candelabre sau alte lucrari de arta. Descopera pe site-ul oficial al turnatoriei de clopote B&L Construct, la www.clopoteblotor.ro, gama completa de produse alaturi de descrieri, fotografii si referinte din intreaga tara.

clopote in hala de productie blotor

clopote in hala de productie blotor

Cu adevarat, numeroase lucruri pot fi aflate doar alocandu-ne un timp mai indelungat, in care sa studiem informatiile si pozele din online (ziare, articole, siteul de prezentare) sau din cataloage; referindu-ne tot la activitatea turnatoriei de clopote Blotor, analizand fotografiile de pe site, de pe bloguri sau de pe conturile sociale (Flickr, Google +, Facebook etc) observam:

– cum procedeele prezentate pe site sunt exact aceleasi ca si cele utilizate in fabrica

– cum  materialele folosite pentru aceste clopote turnate sunt de cea mai buna calitate

– cum lucrarile pot sa fie cu adevarat de aproape orice dimensiune – de la 200 de grame pana la peste 30 de tone, insa calitatea finisarii si personalizarii este aceeasi

–  cum procesele de automatizare au la randul lor mai mult subpuncte si functii

– cum garantia nu este niciodata neglijata

– cum Turnatoria de clopote Blotor a fost prima din tara ce a instalat sistemul de automatizare prin satelit, pentru clopote.

– cum clopotele sunt acordate (in note muzicale, conform preferintei) in Germania

– cum prezenta la targurile bisericesti este o constanta, care intareste pozitia de lider in acest domeniu

Pentru mai multe detalii, accesati siteul de prezentare – Turnatoria de clopote Blotor la www.clopoteblotor.ro.  Alocandu-va un timp corespunzator, veti putea descoperi toate aceste lucruri (expuse in randurile de mai sus).

clopote ce se trag

Related posts
ReligieSpiritualitate

Papa Francisc: „Nu este vremea sa continuam sa producem si sa traficam arme”

Religie

Cum sa faci planifici din timp o inmormantare

Religie

Importanta icoanelor in religia crestin-ortodoxa

Religie

Cum mi-am gasit credinta intr-un magazin de icoane

Sign up for our Newsletter and
stay informed