Electronice

Dotati-va locuinta cu cea mai avansata tehnologie audio

Instalatia de sunet dintr-o sala de conferinte sau dintr-un muzeu ne transmite informatii: intelegem lumea din jurul nostru si simtim ca apartinem acestei lumi cu ajutorul sunetelor. Tonul vocii, timbrul vocal al unei persoane ne permit sa –i ghicim starea de spirit. Prin sunet transmitem cultura, arta, informatii, dar si emotii si magie.

Sunetul este sinonimul vietii.

AMRO ELECTRONIC GRUP se afla in serviciul sunetului, ca instrument de perpetuare a artei si culturii, oferind echipamente audio profesionale ce reproduc fidel si intens nuantele si etichetele emotionale pe care autorul vrea sa le transmita.

Pentru acest an, Amro Grup va propune solutii audio de ultima generatie la preturi de importator: echipamente Hi Technology marca TUTONDO ( Italia ), special concepute pentru a raspunde nevoilor  unor aplicatii de tip rezidential, restaurante etc.

Printre punctele forte ale instalatiilor de sunet Tutondo se numara preturile accesibile, un design ultra modern, un grad inalt de acuratete al sunetului precum si practicitatea, flexibilitatea echipamentelor.

DOTATI-VA LOCUINTA CU CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE AUDIO


Imaginati-va ca puteti sa difuzati muzica preferata, in toata casa, la cea mai inalta calitate a sunetului si asta multimita unor difuzoare care pot si mascate cu usurinta in decorul casei dumneavoastra. Designul modern va permite sa le armonizati cu restul mobilierului si a obiectelor din casa, astfel incat ele sa fie imperceptibile.

Sistemele audio multiroom Tutondo permit raspandirea sunetelui in toate camerele caminului dumneavoastra garantand totodata calitatea sunetului.

Dorian Grigore, inginer de sunet in cadrul Amro Electronic Grup, recomanda un sistem multiroom cu functii multiple –  Modular Blocks System este cea mai simpla si  flexibila solutie pentru a difuza muzica in interiorul casei. Sistemul este caracterizat de o practicitate extraordinara si asta datorita numarului mare de comenzi si module incorporate. Putem combina diverse elemente compatibile astfel incat sa cream trei solutii:
-sisteme autonome in fiecare piesa cu ajutorul carora sa ascultam radio  FM sau sursa portabila locala;

– sistem centralizat pentru difuzare multiroom: comanda si control pana la 2 surse audio stereo sau 5 mono ( CD, DVD, HDD, Tuner, MP3, Satelit Receptor ) sunetul este difuzat/transmis in diferitele camere ale locuintei;

sistem mixt cu unul sau mai multe programe centralizate si un program local, de exemplu radio FM si o sursa de sunet portabila.

In gama echipamentelor audio multiroom fac parte: ST 3 Multiroom System, SA 1500 si SA 2500 Multiroom System, Mondo T Audio Video, Mondo T Audio, Mondo TAS Audio.

Pentru sisteme Tutondo Multiroom se poate folosi orice fel de sursa audio si video cum ar fi: DVD player şi CD, unitate de disc, calculator, tuner, etc

Pentru o obtine un control egal al surselor, putem utiliza dispozitivele de schimbare a functiilor sau sursele deja instalate pe aceste dispozitive.

Concluzia, in interiorul caminului propriu, pe terasa sau in parc, in spatii mai mici sau mai mari, noi cream atmosfera si impresii avand grija fiecarui detaliu. La noi puteti gasi o varietate mare de echipamente audio pro.

 

 

AMRO Electronic Grup

Bd. Gh. Sincai, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti

Tel. 021.330.36.69/ 0745.097.264

vanzari@amro.ro

www.amro.ro

Related posts
ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Electronice

Laptop pentru internet, muzica si filme

Electronice

Accesorii necesare pentru case de marcat

Electronice

Serviciile de reparatii televizoare intr-un centru specializat!

Sign up for our Newsletter and
stay informed