Antreprenoriat

Cursuri manager de proiect

Intotdeauna au existat oameni care au avut o viziune si au dezvoltat un plan de atac intr-un anumit domeniu, insa nu au stiut cum sa il puna in aplicare, sa mentina sau sa creasca o afacere. Pentru o afacere de succes si mai ales care sa aiba o continuitate este nevoie ca cel care are deja ideea geniala sa aiba si un bagaj solid de cunostiinte privind antreprenoriatul, managementul si alte atuuri precum spirit managerial, charisma, buna gestionare a stresului, perseverenta, ingeniozitate, capacitate de comunicare si relationare foarte bune, incredere in sine etc.. Asadar, este foarte importanta incurajarea initiativelor realiste si inovative, nu doar de fatada, si totodata oferirea unei consultante si a unor cursuri de specialitate care daca nu sa educe de la zero sau sa puna macar bazele unei retete de succes pentru gestionarea resurselor umane, tehnice si financiare, macar sa imbunatateasca sau sa atentioneze asupra unora dintre cele mai comune greseli.

De asemenea, este important ca insasi managerii de proiecte sau antreprenorii sa urmeze sau sa isi trimita intotdeauna si cu regularitate angajatii la cursuri de prefectionare in vederea unei bune functionari si fara gres a unei afaceri. Este foarte important si schimbul de experienta, detalierea parcursului unei afaceri, cu detalierea greselilor, initiativelor bune, solutiilor in situatii de impas etc. putand fi de un real folos pentru un inceptator si nu numai in domeniul afacerilor.

Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România poate oferi servicii de consultanta pentru accesarea de fonduri precum si o gama larga de cursuri de initiere in arta business-ului: cursuri formatori, cursuri de manager de proiect etc.. In urma unor astfel de demersuri, cursantul va fi capabil sa abia o viziune globala si clara asupra unui proiect – de la procesul de intializare pana la finalizare, sa monitorizeze proiectul avand in vedere criterii precum resurse, echipa, timp etc., sa acceseze fonduri structurale si bineinteles sa isi atinga cu succes scopurile propuse in proiectul.

Related posts
AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – un tip de echipament profesional

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – calea spre succes

Antreprenoriat

Dreptul la angajare in Uniunea Europeana si recunoasterea reciproca a calificarii profesionale

Sign up for our Newsletter and
stay informed