Copii

Stilul vestimentar pentru copii

Cum preferi sa iti imbraci copilul? Vrei sa arate ca un adult in miniatura sau doresti sa-i pastrezi vestimentatia clasica de copil cat mai mult posibil?

copilAm observat ca in ultima vreme sunt din ce in ce mai multi parinti care-si imbraca copilasii in haine de adulti in miniatura. Intr-adevar un copilas imbracat astfel arata bine, este cochet, insa nu putem sa-l imbracam astfel zi de zi, caci aceste hainute nu ofera confortul de care ar trebui sa se bucure orice copil. Pot sa spun ca anii copilariei sunt foarte pretiosi, iar din experienta mea ca parinte pot de asemenea sa spun ca acesti ani vor zbura in cateva clipe.

Sunt foarte curioasa sa aflu raspunsul vostru la intrebarea de mai sus. Nu sunt impotriva parintilor care-si imbraca copilasii ca niste vedete, insa trebuie sa mentionez ca acest stil vestimentar nu trebuie abordat la fiecare iesire din casa. In primul rand trebuie sa luam in considerare confortul si abia pe urma aspectul. Si pentru a ne asigura ca ai nostri copilasi vor beneficia de un confort satisfacator ar trebui sa ne axam in special pe hainele din bumbac.

In ziua de astazi exista o varietate de hainute pentru copii din bumbac disponibile…hainute moi si moderne care pot asigura confort. Este important sa ne axam pe bumbacul organic deoarece acesta este mai moale si nu sufera transformari precum bumbacul artificial care este supus diferitor procese chimice. Bumbacul organic reduce drastic posibilitatea ca bebelusii nostri sa aiba diferite alergii, deoarece bumbacul organic nu este tratat cu diverse chimicale ce pot fi nocive pielii bebelusului. Bumbacul organic ofera pielii posibilitatea de a respira cu usurinta deoarece nu contine rasini anti rupere.

Unii dintre voi s-ar putea andi ca orice hainuta colorata este tratata chimic, deci nu mai conteaza daca este bumbac organic sau nu. Insa marile companii de imbracaminte pentru copii folosesc bumbac organic in realizarea hainutelor si vopsele naturale, astfel incat pot realiza orice culoare fara ca materialul sa fie afectat.

Designerii de imbracaminte pentru copii care chiar se implica si-si respecta clientii pot face o mare diferenta, realizand hainute elegante si totodata confortabile. Este important sa alegeti articole vestimentare de calitate pentru bebelusul vostru, iar aici gasiti niste informatii ajutatoare in a alege hainutele potrivite. Si sunt constienta ca de multe ori pretul face diferenta, dar si confortul celui mic trebuie sa fie o prioritate.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed