EDUCATIE

Abilitati dezvoltate in programele de team building

team building outdoorUn numar tot mai mare de companii si organizatii sunt constiente de faptul ca succesul lor depinde de angajati. Cooperarea buna dintre angajatii care se cunosc bine intre ei, care au incredere unii in ceilalti este un factor foarte important al acestui succes.  Iar din moment ce uneori poate fi dificil  sa ne gasim timp pentru anumite detalii, ori pentru abordarea corecta, in timpul programului de munca, programele de team building sunt foarte recomandate.  Descopera astfel de oferte la Vertical Adventure!

Abilitati dezvoltate in astfel de programe de team building:

Aceste oferte au un continut extrem de flexibil. Toti  organizatorii unor astfel de sesiuni asculta dorintele si nevoile echipei individuale; lucrul acesta face ca programele  sa fie complet personalizate, pentru a crea un grup ce e conectat si legat pe cat e posibil. Coeziunea e realizabila, printr-un astfel de program!

  • Activitatile si exercitiile continute in astfel de programe de  team building sunt  elaborate, efectuate si supravegheate de catre instructori experimentati, de profesionisti, ce ii pot ajuta pe participanti sa isi dezvolte urmatoarele  abilitati:

– se va imbunatati dinamica echipei: relatii reciproce, cooperare, incredere si risc

– membrii echipelor se vor cunoaste mai bine, reciproc, in mod individual si vor invata sa isi respecte diferentele individuale

– munca in echipa va fi de asemenea abordata

– conducerea unei echipe

– abordarea echipei pentru rezolvarea de probleme

– transferul cunostiintelor teoretice la nivel practic (situatii reale de viata)

Strategia majoritatii programelor de outdoor team building poate sa fie rezumata prin cateva cuvinte simple – printr-o singura propozitie: Prin intermediul jocurilor si a activitatilor pline de adrenalina, catre succes!

  • Pana la urma, astazi, in tara noastra, exista tot atatea oferte de team building cate  echipe organizare (firme specializate in acest domeniu). Fiecare dintre ele  activeaza o functie anume sau ofera ceva nou, ceva diferit. Cateva dintre cele mai comune activitati folosite in asemenea circumstante includ:

– vanatoarea de comori

– jocuri competitive

  • Sporturile de apa joaca un rol important in acest ansamblu:

– rafting

– canyoning

– kayaking

Cele motorizate apar de asemenea aici: ATV

  • Alte activitati mai stau la dispozitia doritorilor:

– catarare

– rapel

– explorare pesteri

– paintball

– supravietuire

– trekking

– orientare

– exercitii diverse

Locatiile alese joaca de asemenea un rol important in aceasta ecuatie – nu orice activitate se poate desfasura intr-o anumita zona selectata; anumite caracteristici fac ca o alegere de acest tip sa poata avea loc.  Pentru informatii suplimentare, sprijin in alegerea  si configurarea corecta, descoperiti pagina de oferte team building, la www.verticaladventure.ro !

Related posts
EDUCATIEMotivational

Bucura-i pe cei dragi cu citate despre zambet. Transmite-l pe cel potrivit

EDUCATIE

Gradinita cu program de limba Engleza – pentru copii isteti!

EDUCATIE

Proiectul Comenius Bilateral -Colegiul National Costache Negruzzi Iasi

EDUCATIE

Prezentari de succes cu un flipchart modern

Sign up for our Newsletter and
stay informed