Management

Cateva idei de motivare a angajatilor unei companii

Daca ai o afacere si vrei sa ai si angajati mai bine stimulati, sa vina la serviciu cu ai multa placere, iti dam idei de motivare a angajatilor. Iata despre ce este vorba:

Oricine are o afacere si are profit trebuie sa ia in calcul si niste idei de motivare a angajatilor eficiente. Angajatii vor da mai mult randament.

Cadourile, idei de motivare

Ca angajatii tai sa vina cu mai mare placere la serviciu, o idee de motivare  este sa faci tot felul de concursuri intre departamente, dar si intre membrii aceleaisi echipe dintr-un department al firmei, astfel incat cei care castiga sa primeasca un cadou, fie in bani, fi un cosulet cu produse.

O alta idee de motivare a angajatilor pot fi si cadourile. Un bon valoric, o agenda, un pix, un calendar. Sunt cadouri mici, care cu siguranta vor crea multumire printre oamenii care lucreaza pentru mine.

Primele, o alta idee de motivare

Si acordarea de prime este un instrument foarte eficient de motivare a angajatilor care poate fi pus in practica Primele pot fi date de Paste si de Craciun, tuturor angajatilor.

Acordarea de bonuri de masa este o solutie eficienta, demna de pus in practica cat mai rapid cu putinta. O  mica marire de salariu este de asemenea o buna idee  de motivare, mai ales dca o persoana este de ceva timp in firma. Asadar, itotdeauna se vor gasi cateva idei de motivare a angajatilor de pus in practica. Un alt exemplu sunt petrecerile tematice. Fie puteti sa organizati in afara firmei o mica petrecere de ziua de nastere a unui angajat, fie puteti sa ii cumparati un cadou frumos, din partea colegilor.

Se va simti apreciat si va sti ca lucreaza intr-un colectiv sudat. Este foarte important ca o persoana sa se simta apreciata la locul sau de munca.

O alta idee de motivare a angajatilor de care sa tina cont un manager sunt teambuildingurile organizate departe de birou, itr-unmediu linistit si placut. O iesire la munte este intodeauna o idee excelenta de pus in practica, cu care nu vei da niciodata gres.

Related posts
Management

Managerul de proiect si comunicarea

Management

Cat de mult pot creste actiunile Google?

Management

Rapoarte semestriale SSM – ușurează-ți munca

Management

Avize, autorizatii si licente – informatii importante

Sign up for our Newsletter and
stay informed