Destinatii Turistice

Cazare Baile Felix

Baile Felix este destinatie favorita celor care doresc recreere si care doresc sa faca recuperari terapeutice in functie de bolile de care sufera. Aceasta destinatie este pe locul 2 in Romania la numarul locurilor de cazare dupa litoral, ea fiind vizitata anual de mii de turisti veniti aici in scopuri terapeutice. Ofertele de cazare din statiunea Baile Felix difera in functie de tipul de pensiune, vila, hoteluri il aleg turistii, de perioada pe care acestia sunt dispusi sa il petreaca in aceasta statiune. Statiunea se afla in judetul Bihor in Transilvania, fiind singura statiune balneo-climaterica cu regim permanent din Romania. Aceasta magnifica statiune ofera turistilor tratarea reumatismului, ginecologice si afecțiunilor neurologice,  iar bazele medicale dispun de instalații pentru operatiuni  ca electroterapia, hidroterapia, masaje, împachetări cu parafină si alte metode specifice  tratamentelor balneare.

Datorita apei termale care are o temperatura cuprinsa intre 20 si aproximativ 50 de grade Celsius, in aceasta zona fascinanta se gaseste o rezervatie de nuferi subtropicali. Apele din aceasta zona au un continut ridicat de saruri minerale cea ce ofera tratament pentru persoanele care necesita cure cu apa si tratamente la indicatie medicilor internisti. Obiectivele turistice pe care le puteti admira in aceasta statiune sunt:

-lacul cu nuferi si lotusi unde gasim de asemenea si pesti exotici si broaste testoase.

-Rezervația Naturala „Pârâul Peța” din Băile 1 Mai unde aici cateva specii protejate.

-strandul Apollo care dateaza de un secol, fiind un strand cu apa termala

-strandul cu valuri din Baile 1 MAi, fiind cel mai vechi din tara noastra datand de mai mult de un secol

-Biserica din lemn de Brusturi

-Capela de la Haieu in care se observa elemente arhitecturale romanice, gotice si cisterciene

Cazarea cea mai ieftina si cea mai rentabila si cea mai comoda este cea in care turistii dornici sa ajunga in aceasta statiune pot cauta pe internet totul despre ce inseamna cazare in pensiunile din Baile Felix, sau hoteluri, vile, aici gasindu-se multe dintre locurile de cazare care se situeaza la nivelul turismul international datorita dotarilor si confortului pe care acestea il ofera turistilor.

Tot mai multi romani vor sa se relaxeze, sa scape de grija marilor orase si aleg Baile Felix pentru a se bucura de baile cu apa calda in aer liber, fie iarna, fie vara, de cel mai bun personal pentru tratarea unor afectiuni, de aparatura moderna, programe de recupare, de cazari la cel mai inalt nivel, fiind comparate cu ele din strainatate si bineinteles de rezervatiile naturale.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed