Comunicate

Cazare Cluj

Pensiunea Aimee a fost inaugurat la sfarsitul luni ianuarie 2013 si are 10 camere cu pat matrimonial sau 2 paturi single. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televiziune, WI-FI, service room, baie proprie. Din cele 10 camere doua sunt apartamente cu o suprafata de 22mp, care au baie cu vana si bideu.Parcare de 70/locuri,restaurant 140/locuri,terasa 70/locuri supravegheate video,sala de conferinta 70/locuri.

140x140

Camera cu regim single

Pensiunea Aimee va pune la dispozitie camere cu regim single . Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, plasma, WI-FI, service room cu baie proprie care au baie cu vana si bideu.Pret 90 lei/camera.

Detalii

140x140

Camera regim matrimonial

Pensiunea Aimee va pune la dispozitie camere cu pat matrimonial sau 2 paturi single. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, plasma, WI-FI, service room cu baie proprie care au baie cu vana si bideu.Pret 110 lei/camera.

Detalii

140x140

Meniuri pentru ocazii speciale

La Pensiunea Aimee se pot organiza,nunti,botezuri,majorate,team-buildinguri,parastase,banghete,zile de nastere,cine romantice.Dispunem de un restaurant de 150/locuri si de o terasa de 70/locuri care va stau la dispozitie.

Detalii

140x140

Camera cu regim single si mic de jun

Pensiunea Aimee va pune la dispozitie camere cu regim single si mic de jun(bufet suedez). Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, plasma, WI-FI, service room cu baie proprie care au baie cu vana si bideu.Pret 110 lei /camera.

Detalii

140x140

Camera cu regim matrimonial si mic dejun

Pensiunea Aimee va pune la dispozitie camere cu pat matrimonial sau 2 paturi single si mic de jun(bufet suedez). Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, plasma, WI-FI, service room cu baie proprie care au baie cu vana si bideu.Pret 130 lei/camera.

Detalii

140x140

Meniuri pentru nunta si diferite evenimente

Meniurile se pot personaliza in functie de bughetul si dorintele Dumneavoastra,totodata dispunem de decoratiuni pentru evenimentele pe care le putem sustine.La solicitarea Dvs.se pot organiza diferite surprize in functie de eveniment.

Servicii de cazare in Cluj , restaurant in Cluj si sala de conferinta in Cluj la pensiune de 3 stele situata langa Polus center la 15 minute de centrul orasului Cluj-Napoca

Related posts
Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Sign up for our Newsletter and
stay informed