Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Cu siguranta, majoritatea dintre noi am crescut fie in jurul blocului, fie in curtea bunicilor, iar in aceste medii mereu am fost inconjurati de tot felul de animale. Copii fiind, eram mereu fascinati si adoptam aceste animale ca si cum ar fi ale blocului, aducandu-le astfel tot mai mult in mediul nostru si incercand sa le hranim si sa avem grija de ele. Din ce imi aduc eu aminte, de cele mai dese ori apelam la pliculetele de carne pentru ca era destul de evident ca acestea erau preferate in fata unei pungute de hrana uscata pisici.

Acum, odata cu dezvoltarea noastra, am aflat mai multe despre cum se hranesc animalele si despre etapele de dezvoltare asa ca putem da mai departe cunostintele adunate si copiilor care sunt in locul in care eram noi cand eram mici. Astfel, ii putem sfatui si le putem spune ca cea mai importanta este hrana uscata pisici.

De ce e asa de importanta mancarea pisicilor din jurul blocului? Ele nu mananca oricum ce prind?

Animalele nascuta sau abandonate pe strazi intra intr-adevar intr-o etapa de supravietuire, astfel incat ele vor manca ce le iese in cale si considera comestibil, aceste lucruri fiind cele ce le tin in viata. Cu toate acestea, daca intram in contact cu astfel de animale, fie ele caini sau pisic, si dorim sa le ajutam este important sa stim ce fel de mancare sa le oferim. Intr-adevar nu ne obliga nimeni sa le oferim hrana uscata pisici sau conserve, insa e important sa cunoastem efectul alimentelor pe care le oferim.

Ar fi inuman sa oferim unui puiut de pisica gasit in jurul blocului o bucata cruda de carne sau graunte de adult, graunte care pe o perioada indelungata mai mult le vor afecta decat ii vor ajuta. Asadar, daca tot ne oferim ajutorul, putem cumpara chiar si cantitati mici de mancare junior sau sa oferim o cantitate din mancarea animalului nostru, incercand in acelasi timp sa gasim adapost animalului pe care l-am gasit.

Hraneste animalul ca si cum te-ai hrani pe tine

De multe ori auzim aceste cuvinte intr-o forma sau alta. De cele mai multe ori oamenii inteleg din acest lucru sa hranim animalul cu mancarea cu care ne hranim noi, lucru care poate fi extrem de gresit. Un animal are nevoie de anumiti nutrienti si anumite vitamine pentru a se dezvolta corespunzator.

Daca, de exemplu, unui caine de talie mare ii putem oferi o bucata de carne, fie ea cruda sau gatita, nu vom putea oferi acelasi lucru unei pisici, animal cu o talie mult mai mica, animal la care digestia functioneaza cu totul altfel. Cel mai sigur este sa ne hranim pisica cu hrana uscata pisici, iar cainele cu corespondentul canin.

Nova Food – locul in care gasesti cele mai bune alimente pentru animalul tau

Daca esti in cautarea unor noi sortimente de hrana uscata pisici sau hrana umeda caini, sau vrei sa diversifici ratia umeda a hranei, site-ul novafood.ro s-ar putea sa fie locul de care ai nevoie. Aici vei gasi o gama variata de produse, produse ce nu se regasesc in general in supermarketurile din care obisnuim sa facem cumparaturile. Intra si tu acum si vezi daca gasesti un produs potrivit pentru animalul tau.

Date de contact:

Telefon: 0724239215

E-mail: office@novafood.ro

Adresa: Str. Baciului nr. 4 bl. 9 sc. 3 ap. 99, sector 5, București, România

Related posts
Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Comunicate

Mituri false despre culturile de afin

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *