Piese de schimb

Ce avantaje ai cand cumperi piese de la dezmembrari auto

Cu o simpla vizita la un parc de dezmembrari auto, te poti alege cu multe achizitii avantajoase pentru masina ta. Chiar daca o plimbare printre munti de caroserii si praf nu este tocmai cea mai relaxanta activitate de weekend, ai putea ajunge la concluzia ca eforturile tale sunt recompensate pe deplin.

Parcurile de dezmembrari auto sunt surse excelente de piese clasice sau moderne pentru automobile, la preturi mult mai mici decat cele din magazine. Gasesti aici piese auto care poate nu se mai produc pe piata, dar de care ai nevoie pentru a-ti repara masina fara sa investesti o avere. Iata care sunt avantajele principale de care te poti bucura cand apelezi la acest serviciu!

Avantajele dezmembrarilor auto: 

  • cumperi cu pana la 75% mai ieftin

Principalul beneficiu al achizitionarii de piese si accesorii de la dezmembrari auto este pretul. In general, poti gasi piese auto mult mai ieftine decat in magazinele de profil, cu pana la 75% mai mici, in functie de ceea ce iti doresti si cat de dornic este administratorul parcului sa le vanda.

Pentru ca in aceste locuri sunt aduse zilnic autovehicule avariate, dar cu multe piese inca functionale, aglomerarea stocului ii determina pe vanzatori sa scada pretul destul de mult, doar pentru a-l lichida cat mai repede.

  • ai posibilitatea sa negociezi

Daca te mandresti cu aptitudinile tale de negociator, un parc de dezmembrari auto este locul perfect in care poti sa te folosesti din plin ele. Vei avea toate conditiile pentru a te targui pentru piesele auto pe care ti le doresti, cu sanse maxime sa bati palma in avantajul tau.

  • poti obtine un pret corect pentru masina ta avariata 

O masina avariata grav te poate aduce in situatia in care sa nu stii daca merita sa o oferi avans pentru o masina noua, prin programul Rabla sau sa incerci sa o valorifici cumva. Un parc de dezmembrari auto iti poate oferi un pret mai bun pentru un automobil pe care nu consideri ca este avantajos sa il repari.

Mai mult decat atat, poti consulta mai multe parcuri auto in acest sens, astfel incat sa vezi cine iti ofera o suma mai mare pentru masina ta avariata.

  • ajuti si mediul inconjurator

Poate suna ciudat, dar cand apelezi la un parc de dezmembrari auto si cumperi piese uzate (dar functionale), faci un lucru bun pentru mediul inconjurator, intrucat contribui la diminuarea cantitatii de deseuri atat de putin reciclate in Romania zilelor noastre.

Related posts
Piese de schimb

Tipuri de motoare pentru masini

Piese de schimb

Solutii pentru masina ta

Piese de schimb

Ce este caseta de directie a masinii

Piese de schimb

Unde pot gasi un carlig de remorcare Nissan Navara?

Sign up for our Newsletter and
stay informed