Arta

Cleopatra Creativ – Magazin ReCreativ si Educativ

Cleopatra Creativ este un magazin Recreativ si Educativ care incurajeaza petrecerea timpului liber intr-un loc relaxant, placut si benefic pentru toti membrii familiei, un concept nou, diferit prin ceea ce ofera.

Ne adresam in principal copiilor, dar si intregii familii, prin atelierele de creatie tinute in magazin, prin intermediul carora incercam sa dezvoltam creativitatea copiilor si sa incurajam originalitatea fiecaruia. De asemenea dorim sa cream o atmosfera relaxanta, in care parintii se pot bucura alaturi de copii, realizand obiecte unice care pot fi folosite in decorarea casei sau pur si simplu cadouri originale pentru cei dragi.

Printre serviciile oferite de magazin se numărăși aniversarea zilei de naștere. Organizam zile de nastere in magazin; stim cat de important este acest eveniment in viata copilului dvs si tocmai de aceea Cleopatra Creativ vine în ajutorul părinților cu un concept nou: o zi de naștere unică, recreativăși constructivăîn același timp. Sărbătoritulîși poate crea propriile invitații, iar la sfârșitul petrecerii, pe lângă obiectele realizate va primi și un album cu poze de la aniversarea lui.

Magazinul Cleopatra Creativ este locul in care te poti relaxa, punandu-ti in valoare originalitatea si indemanarea prin realizarea unor opere de arta care te caracterizeaza.

Ne adresam si companiilor prin organizarea de teambuilding-uri creative prin intermediul carora fiecare participant isi va dezvolta creativitatea si munca in echipa, devenind un angajat mai eficient si creativ pentru companie.

Magazinul nostru va ofera o gama diversificata de produse de calitate, atent selectionate: birotica/papetarie , rechizite scolare, jocuri educationale, margele si accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat, cadouri personalizate, seturi creative dar si produse unice marca Cleopatra Creativ.

Dorim sa sprijinim toate formele de creativitate, mai ales cea artistica, atat in cadrul scolilor, prin intermediul cursurilor oferite, cat si in magazin. Creativitatea este motorul inovarii si are un rol foarte important in dezvoltarea personala, mai ales cea a copiilor, ajutandu-i in exprimare, in perceptia asupra anumitor lucruri, dar si in progresul pe plan social.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe informatii: www.cleopatracreativ.ro , sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/CleopatraCreativ , unde sunteti invitatii nostri la un LIKE.

Related posts
Arta

Tatuaje la preț redus în București!

Arta

Farmecul aparte al picturilor cu peisaje

Arta

EXPO REMBRANDT 2014

Arta

Care sunt trasaturile portalurilor online de pictura?

Sign up for our Newsletter and
stay informed