Alte Domenii

Confidentialitatea si legalitatea in videochat

Dacă te-ai hotărât să urmezi o carieră în domeniul videochat probabil te-ai întrebat dacă este legal şi dacă datele tale sunt confidenţiale. Din păcate acest lucru depinde de la studio la studio. Sunt aşa zisele studiouri de videochat care nu lucrează legal şi care urmăresc doar câştigurile financiare, fără să se intereseze de modele şi de binele acestora.

În momentul în care te-ai decis să te angajezi ca şi model videochat caută pe internet păreri despre studioul ales, citeşte bloguri specializate şi întreabă fete care deja lucrează. Când te duci la interviu pune toate întrebările pe care le ai în minte şi asigurăte că vei fi angajată cu carte de muncă şi că datele tale vor rămâne confidenţiale. Există o lege în România, Legea nr. 496/2004, care spună că activitatea de videochat este considerată legală, pentru că presupune comunicare între două sau mai multe persoane, prin intermediul internetului. Dar această activitate este legală din momentul în care studioul unde alegi să te angajezi este înregistrat la Oficiul Naţional al Registrului de Comerţe. Studiourile serioase îţi vor face contract de muncă şi vei fi angajată ca şi operator calculator, pentru a evita orice legătura a ta cu videochatul.

Confidenţialitatea este, de asemenea, un aspect pe care să îl urmăreşti, deoarece este importantă pentru ca datele şi identitatea ta să fie protejate. Confortul psihic şi intimitatea te ajută să fii relaxată şi să poţi lucra fără nici o problemă. Studiourile profesioniste banează accesul din România, dar şi din alte ţări pe care le alegi tu. Totuşi, există anumite programe prin care aceste site-uri pot fi accesate din România, dar acesta este un risc pe care ţi-l asumi de la început.

Până la urmă este decizia ta cât spui şi cui. Dacă te decizi să spui familiei şi prietenilor despre natura jobului tău, trebuie să îi faci să înţeleagă că ceea ce faci tu nu este prostituţie, ci un loc de muncă care îţi asigură venituri mari şi un viitor sigur.

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed