Finante

Cum afli cat costa o asigurare RCA?

Datorita tehnologiilor moderne, proprietarii de autovehicule nu mai sunt nevoiti sa mearga personal la societatea de asigurari sau la un broker din domeniu pentru a incheia o asigurare. Exista numeroase metode prin care se pot compara cu usurinta tarifele RCA.

Una dintre cele mai raspandite metode moderne de comparare a tarifelor RCA este mediul online. Portalul de asigurari online pus la dispozitie de i-Asigurare.ro are integrat un calculator de tarife RCA  creat special pentru a minimiza efortul utilizatorului. Tarifele RCA sunt obtinute direct de la societatile de asigurare.

Datorita raspandirii telefoanelor inteligente, utlizatorii de iPhone si Android pot compara tarife RCA si pot incheia o asigurare direct de pe smartphone, prin aplicatia gratuita i-Asigurare. Aplicatia afiseaza tarifele RCA obtinute direct de la fiecare societate de asigurare. In prezent, aplicatia ofera servicii de asigurare doar pentru RCA, insa dezvoltatorii lucreaza la versiunea 2.0 care va permite compararea de tarife si achizitionarea mai multor tipuri de asigurari (asigurari de locuinta,  calatorie, CASCO).

Cea mai recenta modalitate de achizitionare a unei polite de asigurare este prin terminalele de plata Qiwi. Aceste aparate ofera servicii de tip self-service si sunt amplasate in magazine mici si centre comerciale mari (Real, Cora, Carrefour etc.). In prezent, prin aceste terminale de plata se pot incheia asigurari RCA si asigurari de calatorie in strainatate, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie disponibila si asigurarea pentru locuinta.

Este important de stiut ca tarifele RCA sunt stabilite de catre fiecare companie de asigurare, aceste tarife fiind transmise si aprobate de CSA – Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Indiferent de modalitatea pe care o alegi pentru a incheia o asigurare RCA (online, de pe smartphone, direct de la companie, printr-un broker etc.), vei beneficia de aceleasi tarife, intrucat legislatia nu permite practicarea altor tarife RCA decat cele aprobate de CSA. Folosirea serviciilor moderne de asigurare precum aplicatia pentru smartphone sau calculatorul de tarife online puse la dispozitie de i-Asigurare.ro iti ofera cateva avantaje majore:

  • compari rapid tarifele RCA oferite de toate companiile de asigurare;
  • te poti asigura oricand si de oriunde;
  • economisesti timp;
  • primesti polita de asigurare in cateva minute, pe e-mail;
  • livrarea prin curier rapid este gratuita.
Related posts
Finante

Prioritatea definirii dosarul preturilor de transfer pentru garantarea afacerilor intra-grup profitabile.

Finante

Ce este un credit nebancar si cand ai nevoie de el?

Finante

Esti in cautarea unui credit rapid online?

Finante

Ce este un bon de cresa si de ce sa-l oferi angajatilor tai

Sign up for our Newsletter and
stay informed