ARTA SI DIVERTISMENT

Placerea de a juca jocuri cu atv-uri

Lumea jocurilor online este formata din fel de fel de categorii, insa o nisa aparte este reprezentata de distractivele jocuri cu atv-uri. Acest tip de jocuri a crescut extrem de mult in popularitate in ultimii ani datorita gradului de actiune ridicat pe care il ofera utilizatorilor. Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu termenul ATV, trebuie sa stiti ca el provine din limba engleza (All Terrain Vehicle), si se traduce foarte simplu: vehicul pentru toate tipurile de teren. Creatorii acestui model de jocuri au fost foarte inspirati atunci cand au ales sa includa atv-urile in gameplay-ul jocurilor online, deoarece au descoperit faptul ca pot creea numeroase modele de piste de curse pentru acest tip de vehicul.

jocur noi cu atv-uri

Putem gasi jocuri cu atv-uri create pe un gameplay ce includ piste de curse formate in nisip sau in noroi, extrem de asemanatoare cu cele folosite si in lumea reala. Aceste jocuri au pastrat insa si modelul standard de pista de curse, si anume cel dezvoltat pe asfalt, pentru a satisface placerile iubitorilor de viteza. Terenurile off-road ofera o senzatie aparte pentru pasionatii de curse cu autovehicule, mai ales cand vine vorba de atv-uri. Acum puteti trai la maximum experienta oferita de sofatul unui ATV printr-un simplu click aici – unde veti gasi o sumedenie de jocuri cu atv-uri. Structura jocurilor cu atv-uri va poate testa abilitatile de condus datorita faptului ca acestea includ numeroase trasee pline de diferite obstacole, gropi, portiuni noroiase sau chiar si rampe special amplasate pentru a va ingreuna pe cat posibil misiunea de a trece de linia de finish in timpul potrivit.

Fiecare obstacol depasit cu succes, va poate aduce puncte sau timp folositor de care puteti beneficia in nivelurile superioare ale jocului, sau atunci cand concuranti cu alti utilizatori in mediul online. Puteti folosi aceste puncte pentru imbunatatii starea tehnica a atv-ului pe care il conduceti. Modificarea motorului, adaugarea unor roti mai mari sau perfectionarea sistemului de suspensii sunt doar cateva dintre numeroasele imbunatatiri pe care le puteti efectua utilizand punctelor sau premiilor acumulate in timpul jocului.

Majoritatea jocurilor cu atv-uri sunt bazate pe terenurile off-road, terenuri ce va vor testa la maxim abilitatile de a evita accidentele sau evenimentele neplacute ce pot fi provocate de prapastii sau de ceilalti concurenti. Este foarte important sa evitati pe cat posibil astfel de evenimente deoarece ele va pot consuma treptat punctele acumulate, culminand cu pierderea unei vieti atunci cand nu v-a mai ramas nici un punct salvat. Un alt tip de jocuri cu atv-uri extrem de fascinant este cel va testeaza abilitatile de condus pe zapada. Jocurile cu atv in zapada sunt bazate in special pe cascadorii si difertie metode de freestyle care va vor aduce de asemenea puncte importante.

Related posts
ARTA SI DIVERTISMENT

Esti interesat de tatuaj pe picior? Vezi de ce este una dintre cele mai bune alegeri!

ARTA SI DIVERTISMENT

De ce lucruri sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez

ARTA SI DIVERTISMENT

Programul de la cinema Pitesti mall, ideal pentru toata lumea

ARTA SI DIVERTISMENT

Unde gasesti cele mai bune costume pentru Halloween?

Sign up for our Newsletter and
stay informed