Antreprenoriat

Cum te folosesti de un sediu social la avocat

Sediul social este o parte destul de importanta in ceea ce priveste infiintarea unei firme. Tocmai de aceea este destul de important ca la infiintarea firmei tale sa cunosti destul de bine toate variante disponibile pentru stabilirea sediul social al firmei, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste firma ta.

Una dintre variantele disponibile este sediul social la avocat. Este o varianta pe care o poti folosi doar in primul an de la infiintarea firmei, insa se poate dovedi a fi destul de utila in primul an de activitate al firmei.

 

Principalul avantaj intr-un sediu social la avocat este reprezentat de costuri. Sunt costuri foarte mici, in schimb perioada de infiintare a firmei va fi redusa de la o perioada de sapte zile la una de doua zile. In cazul in care pentru firma ta este foarte important ca lucrurile sa se intample repede, aceasta solutie poate fi una salvatoare. Mai mult decat atat, in materie de documente, pentru a stabili sediul social la avocat nu ai nevoie decat de semnarea constractului de asistenta juridica. Daca ai fi optat pentru sediu social in apartament, ai fi avut nevoie de aprobari si semnaturi de la toti vecinii din jurul apartamentului precum si semnatura asociatiei de proprietari. In cazul in care unul dintre acestia nu ti-ar fi acordat semnatura, niciuna dintre celelalte nu ar mai fi avut valoare pentru infiintarea firmei.

 

Sediul social la avocat poate insemana in acelasi timp si diverse alte servicii care sa te ajute la dezvoltarea firmei. Includem aici posibilitatea de a avea un birou virtual pentru redactarea si transmiterea corespondentei, pentru trimiterea si primirea documentelor prin fax, precum si utilizarea numerelor de telefon pentru transmiterea corespondeti catre clienti. Un alt serviciu pe care o firma il poate pune la dispozitie este o sala de conferinte pe care sa o poti utiliza cand ai nevoie pentru intalniri importante cu clienti.

 

Related posts
AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – un tip de echipament profesional

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – calea spre succes

Antreprenoriat

Dreptul la angajare in Uniunea Europeana si recunoasterea reciproca a calificarii profesionale

Sign up for our Newsletter and
stay informed