Destinatii Turistice

Zell am See-Kaprun – statiunea perfecta indiferent de anotimp

Kaprun este un oras care face parte din districtul Zell am See, zona turistica fiind asemuita cu mult mai extinsul stat Salzburg, Austria. Cunoscuta de catre vizitatori sub denumirea completa de Zell am See-Kaprun, aceasta zona inglobeaza cele doua localitati si se face remarcata datorita ofertei turistice cat mai ales a prezentei unui ghetar, este vorba despre Kitzsteinhorn.

Dat fiind faptul ca principalele avantaje sunt cele naturale, prezenta lacului Zell si a ghetarului Kitzsteinhorn completand peisajul feeric, aceasta locatie este apreciata indeosebi de turisti.

Vara sau iarna, Zell am See-Kaprun va intampina cu peisaje de o frumusete rara

Desi este o zona montana, puteti sa va petreceti in concediu extrem de relaxant admirand peisaje de-a dreptul fantastice. Natura este de o frumusete rara, lacurile din jur au o stralucire aparte la intalnirea razelor soarelui in timp ce traseele turistice sunt pregatite sa va conduca spre taramuri desprinse din lumea basmului. Daca aveti nevoie de o cateva ore de relaxare completa, uitati de griji si indreptati-va catre centrul wellness Tauern Spa, unul dintre cele mai apreciate astfel de locatii din Austria.

Daca temperatura este una ridicata si simtiti nevoia sa va racoriti, nu evitati sub nicio forma oferta lacului Zell, este unul dintre cele mai curate lacuri din Europa iar atmosfera de acolo este una extre de linistita si relaxanta.

Trecem cu pasi grabiti catre sezonul de iarna, se apropie cat de curand lunile incarcate de zapada si temperaturi ridicate iar statiunea Zell am See-Kaprun pare a fi locul perfect pentru o vacanta. Am laudat peisajele montane pe care le regasiti aici pe timp de vara insa nici iarna nu se lasa mai prejos, natura capatand o mantie alba pentru cel putin cinci luni in fiecare an.

Prezenta ghetarului Kitzsteinhorn este un mare privilegiu pentru aceasta zona, turistii venind aici pentru numeroasele oportunitati ivite. De ce sa alegeti un pachet turistic de ski Austria in statiunea Zell am See-Kaprun pentru aceasta iarna? Beneficiati de numai putin de 138 de kilometri de partii, numai putin de 60 de instalatii pe cablu care iti ofera acces facil catre orice zona, in timp ce prezenta ghetarului Kitzsteinhorn, unicul ghetar din Salzburg de altfel, va asigura un sezon de ski perfect din toamna pana in vara. Este de ajuns sa urci macar odata pe acest ghetar fantastic, la o altitudine de peste 3000 de metri avand posibilitatea sa iti creezi o imagine de ansamblu a intregului tinut mirific din Alpii Austrieci.

Cum ajungem in statiunea Zell am See-Kaprun?

Situata intr-o zona cu adevarat splendida, va recomandam sa incercati drumul pe autostrada dinspre Munchen sau Salzburg, veti parcurge un drum de 2.5 ore, respectiv 1.5 ore. Daca raportam acest drum la frumusetea zonei, cu siguranta v-ati dori sa-l parcurgeti de cel putin cateva ori inainte de a va intoarce spre casa.

Inainte de a ajunge in Munchen sau Salzburg, cea mai sigura varianta, cel putin in perioada sezonului rece, este un drum parcurs cu avionul. Cum ambele orase dispun de aeroporturi internationale, veti ajunge cu o rapiditate frapanta si, ulterior, va puteti bucura de un drum cu taxi-ul sau cu trenul catre Zell am See.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed