Destinatii Turistice

De ce sa alegem Eforie Nord si nu alte statiuni mult mai cunoscute?

Daca te-ai saturat de celebrele statiuni de la malul marii noi iti propunem un sejur la Eforie Nord. Cu ce se deosebeste aceasta statiune fata de celelalte? Pozitia sa, parca strategica o face unica in peisajul maritim, ea fiind situata pe tarmul marii si pe malul lacului Techirghiol. Asadar veti putea beneficia nu numai de briza marii si de nisipul fin al plajei, ci si de tratamentele cu celebrul namol de la Techirghiol.

Unicitatea statiunii este data, de asemenea si de faleza inalta, aceasta ajungand pe alocuri si la 100 m inaltime. La capitolul cazare, Eforie Nord ofera turistilor posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat beneficiind de serviciile hotelierilor din zona sau de ospitalitatea si caldura gazdelor daca se opteaza pentru pensiuni si vile. Cert este ca locuri de cazare se gasesc, iar pentru aceia care vin in Eforie Nord pentru baza de tratament le spunem ca aceasta este deschisa pe toata perioada anului, spatiile de cazare fiind incalzite in sezonul rece.

Farmecul ambientului local si numeroasele baze de agrement ce au aparut in ultimii ani vor contribui la petrecerea unui concediu reusit. Asadar la capitolul distractie, Eforie Nord va pune la dispozitie piscine, terenuri de sport, terase, baruri si cluburi, fiecare contribuind cu o mica parte la petrecerea serilor de vacanta. La Eforie Nord te poti distra, manca si bucura de soare cu un buget restrans pentru ca preturile sunt unele extrem de accesibile. Pentru cei care cauta marea, soarele si distractia, statiunea este destinatia de vacanta perfecta.

Luati-va bilete cu destinatia Eforie Nord si va asiguram ca veti avea parte de servicii si conditii de exceptie. Credeti-ne pe cuvant si nu veti regreta.

Daca vrei sa povestesti cum a fost vacanta ta, te asteptam aici, sa scrii un text in care sa povestesti cum a fost in vacanta ta.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed