Destinatii Turistice

Descopera statiunea Costinesti

In Costinesti predomina turistii tineri, viata de noapte fiind renumita in aceasta statiune.  Dupa foarte mult timp , Costinesti se pastreaza pe primul loc in topul preferintelor turistilor tineri veniti pe litoral.  Preturile de cazare ale statiunii sunt perfecte pentru stundeti in comparatie cu alte statiuni de pe litoralul romanesc.

Un punct de atractie al Costinestiului il reprezinta „Epava Evanghelia”  , aceasta a esuat la sfarsitul anilor `60  din cauza vizibilitati reduse creata de conditiile atmosferice nefavorabile. Nu putini sunt turisti care, impinsi de curiozitate ajung innot sau cu vreo ambarcatiune la renumita epava.  Sute de povesti se invart in jurul acestui subiect , fiecare venind cu o poveste noua!

Plaja din Costinesti este una dintre cele mai curate, apa are o culoare verde-albastruie chiar daca in timpul sezonului se mai schimba. Majoritatea turistilor pleaca multumiti de aici. Cine nu si-ar dori un sejur ieftin si plin de distractie?  Statiunea Costinesti nu doarme niciodata, in timpul zilei lumea sta pe plaja, profita de soarele arzator si se pricopsesc cu un bronz de invidiat, practica tot felul de activitati ai micilor intreprinzatori aflati pe malul marii cu diverse ambarcatiuni iar seara bineinteles ca toate cluburile, terasele si barurile sunt deschise si dau pe afara de clienti!  Preturile teraselor si cluburilor sunt insa la nivelul celorlalte statiuni din sudul litoralului de accea tin sa cred ca tot mai multi turisti tineri aleg statiunea in primul rand pentru ca gasesc cazare ieftina in Costinesti.

Gazdele pensiunilor din statiune sunt primitoare si intelegatoare de obicei deoarece stiu ce gen de turisti poposesc aici (in special cei tineri) si bineinteles ca nu doresc sa-si piarda clientii. Va recomand cu caldura statiunea Costinesti, aici gasiti detoate : distractie, plaja, mare, cluburi, parc de distractii, terase, baruri , etc. Chiar daca vremea nu o sa tina cu voi uneori aveti cum sa petreceti timpul aici!  In decursul anilor , statiunea a incercat sa se ridice la standardele dorite de dvs. in fiecare an aducand ceva nou. Cladirile sunt reamenajate anual , bine intretinute. Se poate ajunge foarte usor si cu trenul, gara fiind chiar in centrul Costinestiului .

Cazarea in Costinesti se poate gasi foarte usor online, pe internet dar si in statiune propriu-zis. In nici un an nu lipsesc proprietarii sau angajatii acestora de la intrare pana in celalalt capat al statiunii cu cheia in strada ( modalitate  renumita pe litoral folosita pentru recrutarea turistilor) gata sa va ofere cele mai mici  preturi, cele mai bune oferte, fiind chiar dispusi la negocieri pentru a va putea duce in unitatile lor de cazare.

Daca sunteti tineri, nu dispuneti de foarte multi bani si vreti o vara plina de distractii si aventuri numai  bune de povestit la intoarcerea acasa , nu ezitati sa va ganditi la un sejur in Costinesti!

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed