Alte Domenii

Este legala supravegherea bonelor?

Camera-de-monitorizare-bebelusi-Wireless-6750-38620-5Orice parinte isi pune intrebarea: Cat de legal este sa supraveghezi bona? Poti sa montezi camere de supraveghere ascunse sau este neaparata nevoie de anuntarea politiei si de semnalizarea faptului ca perimetrul este unul supravegheat?

Conform politiei, instalarea unor camere de supraveghere trebuie sa fie anuntata. Astfel, daca angajezi o bona, este bine sa o avertizezi inca de la inceput ca ai un apartament supravegheat video. In caz contrar, risti amenzi si risti ca imaginile venite de la supravegherea video sa nu fie luate in considerare in eventualitatea unui eveniment. Cu toate astea, articolul de aici  precizeaza ca avantajele unei camere de supraveghere, mai ales atunci cand vine vorba despre supravegherea bebelusilor, sunt extrem de mari atunci cand camera este ascunsa.  Asadar, atata vreme cat nu montezi camerele in spatiul public si in zone precum vestiare sau cabine de dus si de proba, nu ar trebui sa fie nicio problema.

Cat de eficiente sunt camerele de supraveghere?

Camerele de supraveghere isi pot gasi eficienta in foarte multe situatii. Cea mai buna situatie in acest sens este momentul in care trebuie sa supraveghezi o bona. Dat fiind faptul ca iti lasi copilul pe maini straine , o camera de supraveghere poate sa fie cel mai mare ajutor al tau, deoarece are urmatoarele rezultate:

  • Previne neglijenta. Daca ai un sistem de supraveghere de care bona este constienta, aceasta va fi mult mai atenta la modul in care se comporta cu bebelusul si se va asigura ca ii ofera toata ingrijirea de care are nevoie. Neglijenta este principala problema care apare in randul bonelor, motiv pentru care o camera de supraveghere devine esentiala. Desi neglijenta nu raneste cu nimic prichindelul, poate sa aiba un efect foarte neplacut asupra viitorului acestuia.
  • Previne violenta. Da! Din pacate exista si bone violente, care trebuie sa fie oprite intr-un fel sau altul. una dintre solutii este prin instalarea unui sistem de supraveghere. In felul acesta, bona va fi mult mai atenta la detalii si nu va indrazni sa atinga bebelusul.
  • Asigura parintii de eficienta. Toti parintii au o strangere de inima in momentul in care trebuie sa isi lase copilul cu un strain. Niste camere de supraveghere ofera liniste si ii pot tine la curent pe parinti cu tot ceea ce se intampla acasa.

 

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed