Filme

Filme de calitate pe care le poti viziona la cinematograful din centrul Pitestiului

Parintii stiu cel mai bine. Sa iti tii copilul in frau este un lucru greu de reusit.     De jucarii se plictisesc repede, iar oboseala ii face sa fie si mai greu de multumit, motiv pentru care ar trebui sa alegi un film cat mai bun pentru copilul tau.

Totusi, copiilor le place sa mearga la film, iar daca vorbim despre un film de animatie, puteti fi sigur ca timp de doua ore, copilul nu se va misca din scaun daca se intalneste cu personajele favorite la Cinema Centru Pitesti. Producatorii de filme de animatie stiu acest lucru si incearca in permanenta sa vina cu variante care sa fie pe placul micutilor.

La Cinema Centru Pitesti puteti vedea acest gen de filme in anul 2015. Iata o scurta prezentare a celor mai importante filme de animatie care vor rula la Cinema Centru Pitesti in acest an.

1.Home

Povestea unui extraterestru mov care aterizeaza pe Pamant in incercarea de a scapa de cei asemenea lui. Aici o intalneste pe Tip, o pisica aventuroasa, iar intre cei doi se leaga o prietenie. In acest filme veti putea auzi vocile lui Jim Parsons, Rihanna sau Steve Martin. Filmul este anuntat ca va rula incepand cu 27 martie la Cinema Centru Pitesti.

2.The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

Un alt film de animatie de succes in 2015 va fi ecranizarea serialului SpongeBob. Personajul principal va trebui sa se lupte cu un pirat diabolic, care fura o formula secreta ascunsa in mare. Printre cele mai cunoscute voci pe care le veti auzi in acest film va fi cea a lui Antonia Banderas, care nu este la prima interpretare de acest gen.

3.Minionii

Aventurile minionilor au fost cu siguranta apreciate de cei mici si la precedentele ecranizari. In mod sigur, acest lucru se va repeta si in aceasta vara, cand un nou film de animatie care ii are in prim plan pe minioni va aparea. Filmul este anuntat ca va rula incepand cu luna iulie la Cinema Centru Pitesti

Related posts
Filme

Filme care vor rula luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti

Filme

Programul de saptamana asta a filmelor care ruleala la Mall Trivale din Pitesti

Filme

5 filme pe care trebuie sa le vezi weekendul acesta la cinema Trivale

Filme

Cinema 3 D la Pitesti

Sign up for our Newsletter and
stay informed