Filme

5 filme pe care trebuie sa le vezi weekendul acesta la cinema Trivale

La finalul saptamanii, dupa cinci zile stresante la birou, e cazul sa te rasplatesti cu o vizita la cinema Trivale. Weekendul acesta, spre bucuria cinefililor, ruleaza blockbusterele verii, de la care nu ai voie sa lipsesti.

  1. Misiune:Imposibila. Natiunea secreta

Daca adjectivul „imposibil” ar avea grad de comparatie atunci aceasta ar fi „cea mai imposibila” misiune de pana acum pentru Ethan Hunt. Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg si frumoasa Rebecca Ferguson fac parte din distributia celui mai nou film din seria „Misiune Imposibila” si pe care il puteti vedea weekendul asta la cinema Trivale.

  1. Pixels:O aventura digitala 3D

Fanii lui Adam Sandler vor fi absolut incantati sa-l revada pe actorul lor preferat intr-o comedie plina de culoare si de situatii inedite. Un grup de prieteni va trebui sa faca fata unor arme extraterestre concepute dupa jocurile video la moda in anii ’70, iar asta se traduce printr-o comedie perfecta pentru gasca ta.

  1. Magic Mike XXL

Doamnele si domnisoarele cu siguranta vor reprezenta majoritatea publicului din sala de cinema Trivale atunci cand va rula Magic Mike XXL si asta pentru ca abdomenul lui Channing Tatum sunt mai sculptati decat oricand, iar tricourile nu prea intra la socoteala. Daca ti-a placut primul „Magic Mike” trebuie neaparat sa vezi si al doilea film din serie.

  1. Terminator:Genisys 3D

Arnold Schwarzenegger se reintoarce in rolul Gardianului in cel de-al cincilea film din franciza „Terminator” si pare mai fioros ca niciodata. De altfel, ne avertizate in trecut ca „he’ll be back” si iata ca s-a tinut de promisiune.

  1. Jurassic World 3D

Daca nu ai apucat inca sa vezi Jurassic World, inca mai e timp sa-ti iei bilet la cinema Trivale si sa te bucuri de doua ore de dinozauri si actiune alaturi de Chris Pratt. Amenintarea vine de data asta sub forma unui dinozaur modificat genetic scapat de sub control si care ameninta lumea. Oamenii, ajutati de alti dinozauri vor incerca sa salveze situatia, insa nu se stie daca vor reusi.

Related posts
Filme

Filme care vor rula luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti

Filme

Programul de saptamana asta a filmelor care ruleala la Mall Trivale din Pitesti

Filme

Cinema 3 D la Pitesti

Filme

Unde se gasesc anunturile de licitatii apartamente Timisoara

Sign up for our Newsletter and
stay informed