Filme

Programul de saptamana asta a filmelor care ruleala la Mall Trivale din Pitesti

Zilele de toamna isi fac simtita prezenta, iar cand vremea nu ne mai lasa sa ne mai plimbam prin parc, cea mai buna solutie de relaxarea este plimbarea prin Mall Trivale din Pitesti si vizionarea de filme, asa ca noi iti aratam programul peliculelor care ruleaza la acest cinematograf saptamana asta.

Programul filmelor de comedie care ruleaza la Mall Trivale din Pitesti

Cui nu-i place o comedie buna cand iese in oras cu gasca?  „Pixelii” este comedia perfecta pentru tine si prietenii tai. Adam Sandler, un veteran al comediilor hollywoodiene, care si-a facut un renume de-a lungul timpului jucand in filme precum „Happy Madison” sau „Water Boy”, isi pastreaza stilul inconfunadbil si in aceasta pelicula. „Pixelii” este unul dintre peliculele care se regaseste in programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti.

In materia de comedii, mai poti vedea si „Minionii” si „Inside Out”, in cazul in care nu ai apucat inca sa vezi aceste animatii care au dominat box-office-ul vara asta.

Programul filmelor de actiune de la Mall Trivale din Pitest

Filmele de actiune, care te tin cu sufletul la gura si cu intorsaturi de situatii sunt placerea vinovata a oricarui cinefil. Explozii, efecte vizuale spectaculoase si replici memorabile, cam acestea sunt ingredientele unei pelicule de actiune ca la carte. In programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti vei gasi mai multe pelicule care sa-ti satisfaca pofta de actiune.

„Misiunea Imposibila: Rogue Nation” este unul dintre filmele pe care le gasesti in programul filmelor de la Mallul din Pitesti si care il readuce pe marile ecrane pe Tom Cruise intr-o noua misiune imposibila din care nu se stie daca va mai scapa cu viata.

Un alt film pe care ar trebui sa-l vezi saptamana asta este „Fantastic Four”, un film cu patru supereroi care si-au dobandit puterile in urma unei misiuni in spatiu. Chiar daca nu ai fost un fan al benzilor desenate cu acelasi nume, mergi cu incredere la acest  film pentru a vedea o productie in dulcele stil Hollywoodian.

Related posts
Filme

Filme care vor rula luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti

Filme

5 filme pe care trebuie sa le vezi weekendul acesta la cinema Trivale

Filme

Cinema 3 D la Pitesti

Filme

Unde se gasesc anunturile de licitatii apartamente Timisoara

Sign up for our Newsletter and
stay informed