Filme

Unde se gasesc anunturile de licitatii apartamente Timisoara

Ma aflu in cautarea unei case in Timisoara si cea mai potrivita varianta mi se pare sa cumpar una in urma unei licitatii apartamente in Timisoara. Asta pentru ca este o varianta ieftina, la idemana.

Pentru a cumpara casa mult visata, trebuie sa aflu detalii despre anunturile de licitatii case Timisoara, astfel incat sa pot sa particip la acestea.

Anunturile de licitatii apartamente Timisoara, publicate in presa locala

Din cate stiu, anunturile pentru apartamente in Timisoara sunt publicate in presa locala, de aceea trebuie sa cumpar zilnic sau saptamanal ziarele. Asta pana cand voi gasi casa care se potriveste cel mai bine pentru mine, dar care sa fie si la un pret bun.

Cand vrei sa cumperi o casa in urma unei licitatii deapartamente in Timisoara sau oriunde in tara trebuie sa stii ca unele dintre locuinte nu pot fi vizionate. Acestea au un pret mult mai mic fata de pretul pietei,tocmai de aceea multe dintre ele nu pot fi vizionate. De asemenea, bancile vor ca aceste locuinte sa fie vandute cat mai repede.

Locuinte mai ieftine in urma licitatiilor

O casa cumparata in urma unei licitatii de locuinte in Timisoara este cu cateva mii de euro mai ieftina decat daca este cumparata prin intermediul unei agentii imobiliare sau direct de la proprietar. Acesta este principalul avantaj al unei asemenea tranzactii imobiliare.

S-ar putea insa sa fie nevoie de investitii mai mari dupa cumpararea acestei case in urma unei licitatii de locuinte in Timisoara, insa nu cred ca suma cheltuita va fi mai mare decat daca as fi cumparat locuinta intr-un complex rezidential, sa zicem.

Imi place insa, ca pe de alta parte, ca multe dintre locuintele scoase la licitatie au imbunatatiri, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa investesc foarte multi bani pentru gresie, faianta sau pentru o centrala termica, de exemplu. Acesta este un lucru care imi convine de minune, pentru ca nu trebuie sa o iau de la capat cu lucrari de amenajare. Asta si din cauza timpului,dar si din cauza banilor pe care ar urma sa ii cheltuiesc.

Related posts
Filme

Cinema 3 D la Pitesti

Filme

Filme care vor rula luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti

Filme

Programul de saptamana asta a filmelor care ruleala la Mall Trivale din Pitesti

Filme

5 filme pe care trebuie sa le vezi weekendul acesta la cinema Trivale

Sign up for our Newsletter and
stay informed