Ingrijire

Gelurile pentru unghii

gel unghiiEsti o femeie pasionata de frumusete si moda? Ei bine, atunci cu siguranta acest articol va fi unul pe care nu-ti va parea rau ca l-ai citit.

Unghiile false din acril au fost folosite pentru foarte mult timp in saloanele de infrumusetare. Ele erau lipite de unghiile naturale cu o solutie speciala si puteai fi vopsite in diferite culori si modele. Insa acum, noua moda este construirea unghiilor cu geluri uv si nu folosirea unghiilor false. Cu gelurile UV vei avea niste unghii mai puternice, cu aspect mai natural si mult mai frumoase. Poate in momentul de fata nu chiar toate saloanele de manichiura detin tehnicieni manichiuristi care stiu sa aplice geluri uv, insa fara nici un dubiu, in curand in toate saloanele de infrumusetare vei reusi sa iti stilizezi unghiile cu astfel de geluri.

Momentan, cea mai mare problema a gelurilor UV tine de accesibilitate.

Saloanele din Europa sunt mult inaintea celor din Statele Unite in ce priveste popularitatea si evolutia de geluri unghii , insa si cei din urma se apropie vertiginos. Asta nu pentru ca femeile din Statele Unite nu sunt pasionate de moda si frumusete, ci pentru ca pretul acestui tip de manichiura este putin cam ridicat. Pe termen lung insa, pretul cu siguranta va scadea pentru ca va fi concurenta mai mare, iar disponobilitatea nu va mai fi o problema.

Un lucru important ce impiedica de asemenea evolutia gelurilor uv este faptul ca este oarecum total opus unghiilor false. Daca unghiile false le cumparai de la orice magazin si ti le puneai tu singura de acasa, ei bine, cu gelurile uv nu este chiar asa simplu. Acest tip de gel pentru unghii se aplica diferit. Se aplica ca o oja pe unghie, in straturi, iar dupa fiecare strat finalizat, unghiile trebuiesc uscate la lumina ultra violeta. Lumina ultravioleta este emanata de lampile speciale pentru acest tratament. O astfel de lampa nu este tocmai ieftina, iar procesul de aplicare al gelului poate fi destul de complicat, cele mai multe femei preferand sa mearga la salon pentru aplicare…motiv pentru care gelurile uv inca nu sunt asa vestite.

Cu toate acestea, unghiile construite cu geluri uv arata mult mai spectaculos. Daca esti interesata de achizitionarea unei lampi si a unor geluri uv, atunci iti pot recomanda cu incredere site-ul beashop.ro . Aici vei gasi tot felul de produse si geluri unghii incat sa tai de pe lista vizita la salonul de manichiura. Pentru inceput va trebui sa te documentezi putin si sa investesti ceva banuti, insa pe termen lung vei iesi in avatnaj deoarece stim cu totii ca vizitele la salon desi sunt o placere sunt destul de costisitoare.

Unghiile sunt ca si o oglinda pentru femei, iar ingrijirea unghiilor ar trebui sa fie o prioritate pentru orice femeie!

Related posts
Ingrijire

Terapia care te intinereste – Terapia Vampir

Ingrijire

Cand este momentul pentru epilarea cu ceara?

Ingrijire

Cauti un salon de infrumusetare in Drumul Taberei?

Ingrijire

Este profitabil sa iti deschizi un salon in Iasi

Sign up for our Newsletter and
stay informed