Umor

Internetul inseamna si divertisment

divertismentInainte ca internetul sa devina un mediu atat de cunoscut asa cum a ajuns sa fie in ziua de astazi, oamenii foloseau cu totul si cu totul alte metode de divertisment.Acum peste mai bine de zece ani, lumea mergea la teatru, si la circ pentru a se amuza. Bancurile erau citite din ziare si reviste insa cel mai des, erau spuse din gura in gura. Ei bine, toate acestea s-au schimbat odata cu aparitia si popularizarea a ceea ce se numeste astazi, internet si mediu online. Oamenii au devenit mai comozi iar acum, tot ce tine de divertisment, este de cele mai multe ori, legat de internet.

Chiar si activitatile de divertisment de care aminteam mai sus, pot fi desfasurate pe internet. E usor sa vezi un spectacol de teatru sau de circ, deja filmat. Zi de zi, navigam ore intregi pe internet in diferite scopuri. Poate ca cei mai multi dintre noi muncim, in timp ce altii stau si pierd vremea pe site-uri de socializare. Totusi, chiar si noi, cei care muncim, ne rezervam daca nu zilnic, macar in weekend cateva minute pentru a da un search la bancuri noi.

Un site de divertisment pe care eu il recomand, este divertisment.org. Zilnic, pe acest site puteti gasi noi imagini comice, bancuri si multe alte chestii ce tin de cele mai multe ori de divertisment. Uneori poate ca pierdeti foarte mult timp, cautand prin 100 de site-uri ceva texte haioase noi iar la final, sunteti dezamagiti deoarece din tot ce ati citit, 90% le stiati deja. Ei bine, pe acest site despre care va vorbesc acum, divertisment.org, veti putea gasi aproape zilnic, cele mai amuzante texte pe care le-ati citit vreodata. Suntem oameni si e normal sa avem ca metoda destresanta, o astfel de indeletnicire. Tocmai din acest motiv, divertisment.org poate fi una din cele mai bune alegeri in domeniu.

Related posts
Umor

Tot ce trebuie sa stii despre statusurile pentru messenger

Umor

Cultura română presărată de bancuri noi

Umor

Umorul romanesc social

Umor

Stand Up Comedy Sambata Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed