Jocuri

Jocurile cu motorete, medicamentul pentru plictiseala

Atunci cand au fost chestionati referitor la motivele pentru care au ca pasiune condusul unei motociclete, bikerii au dat raspunsuri destul de variate. Cu toate astea, a putut fi sesizata o anumita tendinta: folosirea cuvantului „libertate” in raspunsurile lor, in diferite contexte. Pare destul de normal, din moment ce exact sentimentul asta ti-l imprima o cursa la cateva sute de kilometri. E exact senzatia ce ii face pe motociclisti sa devina dependenti de astfel de curse. Aceasta intreaga cultura a sporturilor cu motor s-a dezvoltat intr-un ritm rapid in ultimul deceniu. Piata de motociclete a crescut mult, triplandu-se chiar fata de valoarea pe care o avea in ani 2000. Pe langa asta, o noua piata si-a facut aparitia si a devenit rapid una din cele mai profitabile din lume, mai ales o data cu extinderea internetului.

Vorbim de jocuri. Cele care simuleaza cursele, cum sunt aceste jocuri cu motorete sau motociclete, sunt chiar printre cele mai cerute. Aplicatiile clasice, pe care le gasesti in magazine, nu sunt totusi atat de cumparate si apreciate. Cele de pe internet insa reprezinta un adevarat fenomen. Ele sunt destinate in special copiilor, dar studiile au aratat ca pana si cei de varsta a treia se delecteaza cu ele. Asta ne demonstreaza ca dragostea pentru motociclete nu are limite. Daca microbul iti intra in sange, el va ramane acolo pana la moarte. Pe langa distractie, aceste jocuri mai pot sa iti imbunatateasca diferite lucruri, ca de exemplu atentia sau coordonarea. Dar cea mai importanta proprietate ramane eliberarea de stres.

Nimic nu face mai bine asta decat o sesiune de jocuri. Ele pot fi medicamentul perfect pentru sesiune, atunci cand te ingrijorezi din cauza examenelor, sau pentru zilele premergatoare unui test important, sau chiar a tezei. Stii ca nu ai invatat, ca nu stii nimic si ca o sa iei nota mica, dar nu-ti pasa, pentru ca te simti bine jucandu-te.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed