Nunta si botez

Targurile de nunti

Acum ceva vreme am fost invitat de niste prieteni ce urmeaza sa se casatoreasca vara aceasta la un targ de nunti. Cum altceva mai bun nu aveam ce face in ziua respective, am acceptat invitatia, mi-am luat prietena si am plecat toti 4 la targul de nunti.

Primul lucru care l-am observant acolo a fost aglomeratia. Incepand cu parcarea si continuand cu majoritatea standurilor ce ofereau diverse servicii pentru nunti. Am facut noi o tura pe la majoritatea tarabelor expuse acolo si intr-un final ne-am oprit la muzica. Cum prietenii mei vor face nunta in Iasi, am cautat in special formatii nunta Iasi , pentru ca ei au considerat sa angajeze o formative din Iasi pentru a nu se adauga diverse costuri suplimentare pentru transport sau cazare. Multe oferte erau pe acolo cu formatii din Iasi, preturile foarte variabile, atat in functie de perioada anului, dar si in functie de calitatea serviciilor oferite.

Dupa cum se stie, vara este sezonul nuntilor, deci in cazul in care aveti un astfel de eveniment ar fi bines a cautati din timp atat formatii pentru nunta cat si restul treburilor necesare pentru a iesi o nunta de neuitat. Aspectul localului unde se desfasoara petrecerea nuntii este foarte important, dar mult mai important este modul in care este decorat acesta. Trebuie pus mult suflet in decorarea localului, pentru ca invitaii sa se simta cat mai bine.

Cel mai important lucru la o nunta, dupa parerea mea este formatia care canta la nunta. Ei trebuie sa faca atmosfera pe toata durata petrecerii, sa faca ca toti invitaii sa se simta bine si sa danseze cat mai mult. Daca ai noroc si nimeresti o formatie ce canta la nunti profesionista, cu siguranta nu vei dag res, iar invitaii se vor simti extraordinar.

Intr-un final vizita noastra la targul de nunti nu a fost de prisos, astfel viitorii miri si-au gasit acolo o firma ce urmeaza sa le decoreze localul si o formatie care sa le cante la petrecere.

Related posts
Nunta si botez

Cum iti alegi fotograful pentru nunta ta?

Nunta si botez

Cum iti alegi culorile pentru design-ul nuntii tale

Nunta si botez

Organizatori de nunti – Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Nunta si botez

Inelul de logodna este pentru totdeauna

Sign up for our Newsletter and
stay informed