Auto

Transparenta portalurilor de piese auto second hand

In Romania, mediul online are inca mult de evoluat, in special in zona comertului.  Ca si parti  care ii lipsesc sunt in special portalurile care sa centralizeze anumite date si produse, spre a le prezenta mai usor celor interesati, clienti noi sau persoane care cunosc procedura. Compararea preturilor, a produselor si ofertelor, sunt aspecte care se aplica si in comertul cu piese auto, fie ca e vorba de componente auto noi sau second hand.

Asadar, ne ramane de verificat pe rand, diverse site-uri, cautand in motoarele de cautare dupa anumite cuvinte cheie. Inainte de a ne grabi asupra oricaror achizitii, e bine sa verificam  transparenta site-ului gasit- este in spatele acestui un centru sau un atelier de incredere? Daca de exemplu optam pentru un centru de dezmembrari in Galati, observam societatea Autoapel, a carei adresa si date de contact sunt afisate in mod clar, informativ pe site.  Este normal ca aceste informari sa fie disponibile, deoarece  numeroase fraude s-au produs si inca au loc, datorita naivitatii a numerosi cumparatori.

Exista insa si numeroase puncte pozitive pentru cumpararea online a astfel de piese auto la mana a doua –  faptul ca la orice ora, din orice zi,  se poate sonda o astfel de oferta, de la zeci de magazine – analizandu-se componentele, preturile si imaginile, fara absolut nicio presiune, atat din partea unor vanzatori, mecanici, ori a timpului. De asemenea, livrarea rapida, alaturi de posibilitatea returnarii sau o minima garantie sunt aspecte care pentru multi posesori de autoturisme sunt demne de  a fi luate in calcul.

 

Fie ca e vorba de componente care tin de motorul masinii, de roti, de caroserie sau de interior, folosirea functiei de cautare piese auto in site alaturi de clasificarea prin intermediul categoriilor  de produse, va vor fi extrem de utile. Pentru o confirmare, puteti verifica parerile utilizatorilor de pe diferite site-uri sau forumuri auto.

Related posts
AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

AutoAuto-Moto si transporturi

Detailing motor: ce inseamna si cine se ocupa de aceasta operatiune?

Sign up for our Newsletter and
stay informed