Bijuterii

La set arata mai bine

Fie ca este vorba despre lucruri din casa, de imbracaminte, de vesela sau de bijuterii, cel mai bine e sa le cumperi pe toate in seturi. In casa, toate lucrurile trebuie sa aiba un anumit sens, sa se incadreze intr-un anumit decor, asa ca, spre exemplu, scaunele de la o masa nu vor fi niciodata diferite unul de celalalt, pentru ca le cumparam la set. Vesela, intotdeauna se cumpara la seturi, in mare parte. Imbracamintea, uneori se cumpara in costume, care nu sunt alceva decat seturi de piese din acelasi material, in aceeasi idee creativa, care se potrivesc perfect impreuna.

Si in cazul bijuteriilor, atunci cand toate bijuteriile pe care le purtam alcatuiesc un set au o imagine mult mai frumoasa si mai placuta, pentru ca se potrivesc, si ele, perfect una cu cealalta. Ganditi-va in felul urmator. Cum va-ti simti sa vedeti la o femeie cercei din aur alb si colier din aur galben sau bratara din aur galben si inel din agrint. Este cea mai dramatica situatie, insa este o combinatie foarte ciudata, care nu va da niciodata bine si va arata dezinteres fata de infatisare a persoanei respective sau lipsa de imaginatie sau chiar lipsa totala de bun gust.

Insa atunci cand va prezentati cu un set format chiar si numai din cercei si colier, pentru ca acestea sunt cele mai frecvente, lumea va remarca imediat modul elegant in care ati ales setul si cum elementele acestuia se completeaza reciproc. Gasiti seturi cu Swarovski la Crystal Glamour intr-o varietate foarte mare.

seturi swarovski
Va prezint acest superb set de cercei si colier balerina cu cristale Swarovski care se poate observa in imagine. Am ales acest set si pentru ca emana foarte multa eleganta si rafinament, atat prin simplitate cat si prin modul inedit de a face legatura intre toate piesele setului. Atat fustita balerinei cat si unul dintre cercei au aceeasi forma si sunt compusi dintr-un singur cristal, insa cel de-am doilea cercel are doar forma si culoarea celor doua, fiind incrustat cu mai multe cristale de dimensiuni mai mici, pentru a sparge monotonia. Vestea buna este ca acest set este disponibil si in alte variante de culori, care sa se potriveasca tinutelor si gusturilor dumneavoastra. Asa ca tineti cont de acest aspect data viitoare cand cumparati bijuterii.

Related posts
Bijuterii

Inelul cu rubin, o alegere exotica

Bijuterii

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un inel cu safir?

Bijuterii

Importanta bijuteriilor

Bijuterii

Bijuterii fine

Sign up for our Newsletter and
stay informed