Alte Domenii

Multi mess pentru orice versiune Yahoo Messenger

Yahoo Messenger este, fara doar si poate, cea mai populara aplicatie de mesagerie instantanee din Romania, fiind situat ca popularitate, in fata lui Skype care se bucura de un succes foarte mare la ora actuala un lume.

Este foarte posibil ca uneori sa aveti nevoie sa tineti deschise simultan mai multe id-uri. Exista pe internet mai multe software-uri denumite „multi mess” sau „multiID” insa fiecare in parte este valabil pentru o anumita versiune Yahoo Messenger, chiar si asa este posibil sa nu fie functionale. In plus, exista riscul ca anumite executabile sub numele de „multi mess” sa contina virusi si va puteti infesta calculatorul.

Mai jos va voi prezenta o metoda sigura pentru a va putea loga simultan pe cate id-uri doriti, aceasta varianta fiind posibila pe sistemele de operare Windows: XP, Vista sau 7.

Dati click pe Start apoi in casuta de Search scrieti run, dati click pe el. Va aparea o fereastra noua in care veti scrie regedit. In fereastra noua care va aparea dati click pe triunghiul din dreptul folderului HKEY_CURRENT_USER si selectati folderele (dand click pe triunghiul aferent fiecarui folder) Software -> Yahoo -> pager -> test.

In acest folder, in partea dreapta (pe alb) dati click dreapta. Alegeti New -> String value si denumiti-l „plural”(fara ghilimele). Dati dublu click pe plural si la Value data scrieti o cifra, de obicei numarul de id-uri messenger logate simultan pe care credeti ca o sa le aveti.

Acum, va puteti loga pe mai multe conturi, puteti socializa online fie cu persoane cunoscute, fie cautand diferite id-uri baieti sau fete.

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed