Comunicate

MusicLife devine eMonden.co

MusicLife, unul dintre cele mai populare blog-uri de muzica din Romania, sarbatoreste 3 ani de prezenta online in data de 5 decembrie, printr-o noua identitate: eMonden.co. Scopul acestui rebranding este acela de a plasa proiectul pe o piata bazata pe conceptual “Free time spending” ,  accentul principal punandu-se insa in continuare pe muzica.

Noul site aduce schimbari atat la nivel de identitate cat si la nivel editorial. eMonden.co continua directia inceputa de MusicLife, insa dezvolta si rubrici noi precum cea de “Filme si seriale”, dar si cea de “Mondene” si de “Topuri“.

Bloggie.drgss.com a fost lansat pe online in 2009 sub numele de Un alt Tu dupa NOI, pornind de la ideea promovarii muzicii de club, ca mai apoi sa abordeze toate genurile muzicale nationale si internationale.

Evolutia blogului, a pus in prim-plan in anul 2010 sectiunea de Remember (oldies but goldies), iar in 2011 a lansat in Romania sectiunea de Request song (cum se cheama piesa.. ). Tot in 2011, s-a renuntat si la Un alt TU dupa NOI, devenind MusicLife – Exclusive Music, odata cu prima participare la concursul RoBlogFest la care am ajuns pana in finala. La sfarsit de 2012, Emonden.co incerca sa patrunda in domeniul stirilor mondene si al evenimentelor, lansand stiri despre filme, seriale si staruri de la Hollywood.

2012 a fost anul in care blogul a dovedit ca are un numar mare de fani ce ii urmaresc activitatea online, prin numarul extreme de mare de voturi acordate la RoBlogFest – cel mai mare concurs dedicat blog-urilor din Romania, sectiunea Cel mai bun blog de muzica, unde a obtinut  Premiul I .

Emonden.co devine astfel un site dedicat ascultatorilor de muzica de calitate ce isi doresc sa fie informati prin intermediul articolelor si despre showbiz-ul autohton si international.

 

Related posts
Comunicate

Invata-ti copilul cum sa hraneasca pisicile din jurul blocului

Comunicate

Transport containere moloz

Comunicate

De ce este importanta reciclarea plasticului?

Comunicate

Klaus Iohannis ia noi masuri cu privire la raspandirea virusului care face din ce in ce mai multe victime

Sign up for our Newsletter and
stay informed