Afaceri la Domiciliu

O afacere profitabila: Marketingul de retea

mlm
Toată lumea ştie că marketingul de reţea sau MLM (Multi Level Marketing) a luat naştere în Statele Unite ale Americii, în anii 1950. William Casselbery şi Lee Mytinger au pus bazele unui nou model de afaceri, numit „de la prieten la prieten”. Ideea care stă la baza acestui model este că afacerea se dezvoltă din prietenie. Lărgindu-ţi cercul persoanelor cărora le oferi această oportunitate de afaceri, îţi dezvolţi, în acelaşi timp, o reţea de consumatori şi distribuitori. Acest model de afaceri este genial prin simplitatea sa: îţi poţi începe afacerea fără o investiţie consistentă şi poţi atinge succesul doar dacă îi ajuţi şi pe ceilalţi să o facă. De-a lungul anilor, acest model de afaceri s-a îmbunătăţit şi s-a adaptat în permanenţă circumstanţelor actuale, rămânând întotdeauna realistic, actual şi intrigant. Publicul larg a îndrăgit imediat planul de marketing şi sistemul de recompense care oferă un câştig proporţional cu rezultatele înregistrate. Iar acest model s-a răspândit rapid de pe un continent pe altul. Însă secretul succesului marketingului de reţea constă în faptul că acest concept le-a oferit întotdeauna utilizatorilor săi mai mult decât o simplă opor tunitate de afaceri. Liantul cel mai important al întregului sistem o reprezintă distribuitorii, consultanţii, constructorii de reţea sau asociaţii afacerii, indiferent cum sunt numiţi. Dezvoltându-şi o afacere independentă, mulţumită sistemului avansat de training care reprezintă o parte esenţială a muncii lor, aceştia au posibilitatea de a se dezvolta personal, ceea ce le oferă şansa unei vieţi mai creative, mai moderne, mai bogate, mai sănătoase, cu alte cuvinte, a unei vieţi mai de calitate decât înainte.

Astfel, dacă privim acest lucru dintr-o perspectivă mai largă, marketingul de reţea reprezintă răspunsul şi soluţia la multe probleme sociale. Mulţi dintre milionarii şi miliardarii de astăzi şi-au câştigat averea datorită marketingului în reţea. Însă adevărata frumuseţe a sistemului constă în faptul că toţi aceştia îşi împărtăşesc fără strop de egoism experienţa cu ceilalţi, oferindu-le şansa succesului tuturor celor care nu sunt satisfăcuţi cu ce au realizat până acum sau îşi doresc un viitor mai bun. Prin intermediul seminariilor, cărţilor, materialelor audio şi video, ei devin cei mai buni promotori ai sistemului, iar numele lor sunt întotdeauna menţionate cu profund respect, admiraţie şi recunoştinţă de toţi cei implicaţi în acest tip de afacere. Trebuie menţionat că astăzi, mai mult decât oricând, cei care s-au îmbogăţit de pe urma altor afaceri sunt cei mai mari fani ai marketingului în reţea.


Multimiliardarul Donald Trump însuşi a declarat recent că, dacă şi-ar pierde întreaga avere, ar găsi o companie serioasă de MLM şi ar lua-o de la început. Când vine vorba de marketingul de reţea, trebuie să fim conştienţi că, practic, nimic esenţial nu s-a schimbat de-a lungul timpului. Valorile şi principiile de bază ale acestui model de afaceri au rămas aceleaşi. Posibilităţile sunt nelimitate. Singurul lucru care s-a modificat sunt circumstanţele. Generaţia care a crescut cu un nou set de valori doreşte să implementeze aceste valori în sistem şi să profite de avantajele lor. Doreşte să beneficieze de progresul mai rapid, de conceptele educaţionale moderne, de noile instrumente de lucru şi de toate avantajele pe care ni le oferă Internetul.

Din acest motiv, CaliVita este alegerea potrivită pentru dvs. Această companie recunoaşte noile trenduri de afaceri şi le direcţionează în modul cel mai eficient pentru fiecare persoană din reţeaua sa. Depinde doar de tine ce avantaje sau posibilităţi ale sistemului vei utiliza. Unii vor fi atraşi de posibilitatea de a-şi menţine sănătatea, în timp ce altora le va surâde ideea de a scoate profit. unii vor deveni membri consumatori, alţii vor dori să facă un ban în plus. Unii vor utiliza sistemul drept unică sursă de venit, alţii se vor alătura reţelei pentru energia ei pozitivă şi concepţia optimistă asupra vieţii sau doar pentru bucuria călătoriilor şi a legării de noi prietenii. În fine, alţii vor profita de toate posibilităţile mai sus menţionate.

Marketingul de reţea vă oferă posibilităţi nelimitate, însă succesul depinde în totalitate de dorinţa voastră de a vă schimba viaţa.

Pentru a incepe afacerea CaliVita este extrem de simplu: inscrie-te online chiar acum cu un simplu click AICI.

Related posts
Afaceri la Domiciliu

Deblocarea ușilor – câteva sfaturi utile

Afaceri la Domiciliu

Utilizarea policarbonatului pentru cladirile industriale

Afaceri la Domiciliu

Munca la domiciliu – idei de afaceri pe internet

Afaceri la Domiciliu

Ce beneficii are un reprezentant Avon

Sign up for our Newsletter and
stay informed