Promovare Website

Portal Pentru-femei

Femeia a fost mereu om, adica cu bune si rele, cu vicii si calitati, cu realizari si esecuri, unele chiar si cu „succesuri”.
Probabil ca cele mai multe dintre noi am spus prima data… „mama”. Legatura dintre copil si cea care i-a dat viata e puternica, cu mici exceptii indestructibila, iar „mama” ramane mama. Stim ca mama este femeie, insa niciodata nu o alaturam categoriei generale.
Dupa Grigore Vieru, femeia este al cincilea anotimp. Poetic, romantic si atotcuprinzator. Paradoxal, definitia aceasta surprinde exact complexitatea femeii. E ceva de care nu au habar, nu stiu daca il doresc, dar cu siguranta barbatilor le place sa ne aiba prin preajma.
Femeia este in centrul vietii sociale si nu numai. Dincolo de rolul de mama sau sotie, femeile au avut realizari in diverse domenii, iar unele dintre ele ajung nu doar celebre ci si foarte influente. Poate tocmai aceasta capacitate a femeii de a surprinde, si faptul ca rolul ei in societate a devenit din ce in ce mai important, i-a facut pe multi barbati sa minimizeze calitatile femeii si sa-i exacerbeze partile slabe.
Dupa cum probabil tot Universul stie ca toate femeile au „probleme” cu greutatea. Pana si cele mai bine proportionate femei au probleme de perceptie asupra propriului corp, chiar si cele cu o perceptie normala sunt ingrijorate de castigul in greutate. S-a demonstrate ca fenomen se datoreaza mai degreaba presiunii sociale care ne dicteaza ca femeile din societatea moderna sa fie subtiri decat unei caracteristici biologice.
Noi, femeile, stim ca de cele mai multe ori suntem un mister pentru barbati. Si in cea mai mare parte ne place asta dar, pentru beneficiul tuturor, ii vom lasa sa vada putin inauntrul nostru.
Tot ce ne cumparam – pantofi, fuste, chiar si produsele de la farmacie – costa, de fapt, cu 20% mai mult decat ti-am spus. Doar pentru ca e un complot clasic al femeilor, nu inseamna ca nu e adevarat. Da, stim ca onestitatea este cea mai buna politica, ca ascunderea cheltuielilor nu este un obicei sanatos, bla bla bla dar nu vrem ca provocam discutii doar din cauza pretului piperat pentru acel sampon miraculos.
Suntem la fel de nelinistite in privinta angajamentelor ca si barbatii. E adevarat, multe fete cresc visand la Printul fermecat, la nunta de vis si la “Au trait fericiti pana la adanci batraneti”, dar suntem oameni, si cand ne lovim de realitatea unui angajament serios, suntem la fel de speriate. Si noi ne ingrijoram ca ne pierdem independenta.

Poate suntem moderne si independente, dar tot ne dorim un barbat in viata noastra sensibil si grijuliu pentru ca pana si cea mai dura femeie ravneste ca partenerul ei sa aiba grija de ea intr-un fel sau altul. Fie ca asta inseamna sa preia conducerea in pat, sa se pricepe la repararea masinii, sa ne prinda paianjenii din casa sau doar sa ne ajute cu valiza uriasa cand plecam in vacanta.
Vrem ca barbatul de langa noi sa fie gelos (dar numai un pic) sa observe si sa-i pese cand chelnerul flirteaza cu noi sau cand alti tipi ne agata pe strada. Suntem foarte loiale si cand barbatii nu inteleg ca nu ne-am implica in alt fel de relatii, asta ne enerveaza.
Spunem prietenelor noastre mai mult decat recunoastem (nu tot).Da, le spunem despre certurile avute cu partenerul, ne plangem de soacrele noastre si oftam ca hobby-ul sotilor ne ocupa tot timpul liber. Unele lucruri sunt prea importante si intime pentru a fi impartasite.

Intra in comunitatea femeilor cu personalitate : Portal Pentru Femei. Vorbim despre bucuria de a fi femeie, despre ceea ce te face frumoasa si fericita, despre tot ceea ce te intereseaza, te atrage sau te scoate din minti.

Related posts
Promovare Website

CE ESTE GOOGLE ADWORDS

Promovare Website

Mos Craciun s-a mutat in Romania!

Promovare Website

Cum te ajuta un site la dezvoltarea afacerii.

Promovare Website

SEO, mai mult decat un trend, o realitate

Sign up for our Newsletter and
stay informed