Agricultura

Pretul carnii pe piata din Romania pentru luna aprilie 2012


Preturi carne de vita

1) Pretul carnii de vita in viu

Pretul minim al unui kg de carne de vita in viu este de 4 lei/kg  in judetul Harghita, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de vita in viu se observa in judetul Ilfov de 12,5 lei/kg in periada 9-22 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de vita in viu pentru perioada analizata 9-22 aprilie este de 7,41 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de vita in viu la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintaranoastra ramane neschimbat in perioada 9-22 aprilie.

2) Pretul carnii de vita in carcasa

Pretul minim al unui kg de carne de vita in carcasa este de 8 lei/kg in judetul Cluj, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de vita in carcasa se observa in judetul Galati, de 20 lei/kg in periada 9-22 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de vita in carcasa pentru perioada 9-22 aprilie este de 13,49 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de vita in carcasa la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintara noastra ramane neschimbat in perioada 9-22 aprilie.

Preturi carne de porc

1) Pretul carnii de porc in viu

Pretul minim al unui kg de carne de porc in viu este de 5 lei/kg in judetul Hunedoara, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de porc in viu se observa in judetele Mehedinti si Ilfov de 10 lei/kg in periada 9-22 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de porc in viu pentru perioada analizata 9-22 aprilie este de 7,43 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de porc in viu la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintara noastra ramane neschimbat in perioada 9-22 aprilie.

2) Pretul carnii de porc taiata

Pretul minim al unui kg de carne de porc taiata este de 7,8 lei/kg in judetulPrahova, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de porc taiata se observa in judetul Bistrita-Nasaud de 18 lei/kg in periada 9-22 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de porc taiata pentru saptamana 9-15 aprilie este de 12,46 lei/kg, iar pentru saptamana 16-22 aprilie este de 12,43 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de porc taiata la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintaranoastra ramane neschimbat in perioada 9-22 aprilie.

Pret carne de pui

1) Pretul carnii de pasare in viu

Dupa cum se observa, pretul minim al unui kg de carne de pasare in viu este de 4 lei/kg in judetul Gorj, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 16-29 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de pasare in viu se observa in judetul Ialomita de 15 lei/kg in periada 16-29 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de pasare in viu pentru perioada analizata 16-29 aprilie este de 8,12 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de pasare in viu la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintaranoastra ramane neschimbat in perioada 16-29 aprilie.

2) Pretul carnii de pasare taiata

Dupa cum se observa, pretul minim al unui kg de carne de pasare taiata este de 5,8 lei/kg in judetul Cluj, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 16-29 aprilie 2012.

Pretul maxim al carnii de pasare taiata se observa in judetul Dolj de 13 lei/kg in periada 16-29 aprilie 2012.

Pretul mediu al carnii de pasare taiata pentru saptamana 16-29 aprilie este de 9,49 lei/kg.

In concluzie pretul mediu al carnii de vita in carcasa la vanzarile cu amanuntul din pietele si targurile dintaranoastra ramane neschimbat in perioada 9-22 aprilie.

 

Related posts
AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriAgricultura

Cauti o folie de mulcire? Cumpara cel mai rezistent produs, pentru culturi sanatoase

AfaceriAgricultura

Investeste in plasa de umbrire perfecta pentru acoperirea solarului tau

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Sign up for our Newsletter and
stay informed