Alimentatie

Produse Calivita

CalivitaSanatatea copiilor dumneavoastra este poate una din cele mai mari griji, in momentul in care deveniti parinti. Ei bine, organismul uman este supus mereu pericolelor poluarii, virusilor, infectiilor si altele asemeni celor amintite. Pentru fiecare, de obicei se recomanda folosirea unor medicamente, medicamente care s-ar putea dovedi nu prea bune pentru sanatatea pe perioada indelungata a copiilor dumneavoastra. Tocmai de aceea, vreau sa va recomand in acest articol cateva produse naturiste calivita, esentiale pentru a va mentine copiii sanatosi, feriti de virusi si infectii.

Voi incepe cu produsele ce au la baza fructul noni. Cei de la Calivita au 2 produse pe baza de noni, unul sub forma de pastile numit Noni Capsule si altul lichid ce contine suc de noni numi si Noni Liquid.  Primul astfel de produs, se numeste simplu Noni capsule si contine 90 de capsule din Noni regele fructelor. Regele Fructelor sau Noni este de fapt un fruct polinezian, numit astfel deoarece este cel mai bogat fruct on substante biologic-active. Fiind folosit de mai bine de 2000 de ani, Noni a capatat denumirea de “Aspirina celor din antichitate”. Pentru copii, este recomandat in special acest produs deoarece calmeaza durerile, imbunatateste starea generala psiho-fizica si regleaza somnul.

Un al doilea produs din aceasta categorie de la Calivita este sucul Noni. Acest sirop de fapt, previne peste 70% din bolile uzuale ale secolului in care traim.  Este atat de folosit incat nu stiu pentru ce ar trebui sa-l recomand. Este pur si simplu sanatate curata folosirea lui. Se recomanda in mai toate bolile si afectiunile pe care le si trateaza sau le previne.

 Scapa de grija ca la un moment dat copilul tau s-ar putea imbolnavi, ar putea contacta vreo boala sau ar putea lua foarte usor un virus. Cu unul din cele doua produse noni administrate zilnic, copilul tau se va mentine sanatos si plin de viata.

Poti sa ajuti copilul tau sa aiba o imunitate mai buna si cu alte suplimente alimentare de la Calivita, de exemplu multivitaminele Kids Greens au la baza un complex de plante foarte necesare in dezvoltarea unui copil.

Related posts
AlimentatieCUMPARATURI

Tu de unde cumperi icre? In magazinul din orasul tau, gasesti icre de peste din Delta Dunarii

Alimentatie

Mâncarea preferată de căţei – hrana Belcando

Alimentatie

Marimea (farfuriei) conteaza!

Alimentatie

Cum sa gatesti o pizza sanatoasa

Sign up for our Newsletter and
stay informed