Cosmetice

Reducerea Ridurilor cu Electronic Doctor

Electronic Doctor este un aparat medical folosit de tot mai multe cabinete de dermatologie, chirurgie plastica sau centre de infrumusetare. Cea mai populara utilizare a acestui dispozitiv este aceea de tratament pentru reducerea ridurilor. Principiul de functionare al aparatului si efectul pe care acesta il are asupra tesuturilor ii ofera numeroase avantaje atunci cand este comparat cu alte metode de eliminare sau reducere a ridurilor.

Reducerea ridurilor cu Electronic Doctor nu numai ca nu presupune nici o interventie dureroasa, dar nu se folosesc nici creme sau orice alte substante straine organismului. Aparatul emite o unde electromagnetica de  putere foarte mica, unda care are o frecventa dovedit regeneratoare. In urma unor cercetari medicale care au avut loc in Franta si Anglia, o echipa de medici condusa de un roman a reusit sa gaseasca, din infinitatea de frecvente prezente in natura, aceea frecventa care faciliteaza regenerarea celulara. Dupa un proces de cercetare medicala riguros s-a continuat cu crearea acestui dispozitiv medical, Electronic Doctor.

Sunt 3 variante de aparat Electronic Doctor: Electronic Doctor Skin (folosit ca tratamente pentru riduri, vergeturi si cearcane), Electronic Doctor Hair (folosit pentru cresterea parului) si Electronic Doctor Dental (tratarea bolilor gingivale). Principala diferenta dintre ele este data de tipul aplicatoarelor. Acestea au dimensiuni diferite si sunt create pentru a facilita aplicarea campului electromagnetic in zona de tratament.

Tratamentul pentru riduri se face cu Electronic Doctor Skin si este disponibil in mai  multe clinici sau cabinete de infrumusetare din tara. Durata tratamentului este variabila iar rezultatele devin vizibile dupa 1-2 luni. Multi ar spune ca este prea mult dar trebuie precizat si ca aceste rezultate se vor mentine pentru perioade foarte lungi, de ani de zile, chiar fara repetarea tratamentului.

Cum se face tratamentul?

Tratamentul pentru riduri cu acest aparat se face doar prin pozitionarea aplicatoarelor in zonele cu riduri pronuntate. Aceste aplicatoare trebuie purtate pentru 2 ore/sedinta. Numarul sedintelor nu este impus de clinicile in care se face tratamentul dar, pentru rezultate cat mai bune, sunt necesare 15-20 de sedinte.

Aparatul cu care se face tratamentul de reducere a ridurilor nu este fix, pacientul putand sa se deplaseze in interiorul clinicii, sa priveasca la televizor sau sa lucreze pe calculator. Unele clinici ofera pacientilor servicii la domiciliu, o asistenta medicala putandu-se deplasa la domiciliul pacientilor pentru a le aplica emitatorii Electronic Doctor, revenind peste 2 ore pentru recuperarea aparatului.

Avantaje

  • Se reduc ridurile in mod natural, prin umplerea lor cu celule proprii organismului;
  • Procesul de accelerare a regenerarii celulare incepe de la prima sedinta;
  • Nu are reactii adverse;
  • Se poate folosi si in scop preventiv;
  • Este un tratament fara durere;

 

Related posts
Cosmetice

Mituri despre sapunul antibacterian

Cosmetice

Metoda de albire a dintilor acasa

Cosmetice

Dupa ce trebuie sa ne uitam atunci cand alegem un salon cosmetic pentru manichiura si pedichiura pe care ni le dorim.

Cosmetice

Tipuri de produse profesionale pentru păr

Sign up for our Newsletter and
stay informed