Auto

Rent a car Bucuresti si Transfer aeroport Otopeni: Cele mai bune optiuni de transport

Supranumit odinioara Micul Paris, in prezent cel mai important centru economic, cultural si comercial din Romania si capitala administrativa a tarii, orasul Bucuresti intampina zi de zi mii de calatori. Multi dintre acestia viziteaza Capitala in scopuri business, altii sunt interesati de aspectul turistic, dar toti se confrunta cu o problema: transportul.

De-a lungul timpului, transportul rutier in Bucuresti a facut subiectul nenumaratelor dezbateri si polemici, ca si situatia infrastructurii locale. Traficul in Bucuresti este deosebit de congestionat la orele de varf, motiv pentru care orice deplasare pe tronsoanele foarte aglomerate trebuie atent planificata.

Bucurestiul ofera o serie de alternative de transport local: multiple trasee de autobuz, tramvai si popularul metrou. Insa deplasarea cu autoturismul ramane de departe cea mai comoda optiune. Avand o masina la dispozitie, salvati timp si energie si aveti totala libertate de miscare.

Dar ce se intampla daca nu aveti o masina personala la dispozitie? Daca doriti sa evitati solutiile clasice: tren, autobuz, metrou, va veti bucura sa aflati ca exista o opiune mult mai atractiva. Puteti apela la serviciul de Rent a Car Bucuresti pentru a inchiria o masina care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

Daca nu ati mai inchiriat un autoturism niciodata pana acum, veti descoperi ca procesul de rezervare si inchirierea propriu-zisa se desfasoara relativ usor. Pentru a garanta disponibilitatea masinii intr-o anumita zi si la o anumita ora, este de preferat sa realizati o rezervare online din timp. Procedeul este foarte simplu: practic, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul online cu cateva detalii despre inchiriere (data, locatie, clasa auto aleasa) si informatii personale de baza (nume, varsta). Ulterior, veti primi confirmarea prin email de indata ce rezervarea a fost procesata. Nu dureaza mult si veti avea garantia unei masini “pastrate” special pentru dumneavoastra.

Indiferent de bugetul disponibil, puteti opta pentru o solutie de rent a car, ofertele variind de la masini din clasa de lux pana la inchirieri masini ieftine.

De retinut este ca exista anumite conditii care trebuie indeplinite pentru a putea inchiria o masina. De exemplu, varsta minima a conducatorului auto este de 21 de ani. De asemenea, acesta trebuie sa detina carnetul de conducere de minim un an de zile si sa fie titularul unui card de credit (sau card de debit), necesar pentru efectuarea platii. De retinut si faptul ca de regula se blocheaza o garantie pe cardul de credit (debit). Pentru a evita aceasta situatie, se poate opta pentru plata unei asigurari suplimentare (Asigurarea de Responsabilitate Zero). Spre deosebire de garantie, asigurarea optionala nu este returnabila si nu elimina necesitatea platii prin card bancar.

Daca totusi nu intruniti vreuna dintre conditiile impuse pentru a inchiria un automobil, puteti opta pentru un transfer. Din ce in ce mai multe persoane care aterizeaza la aeroport la ore tarzii din noapte sau nu pot fi asteptate de cineva apropiat, apeleaza la serviciul de Transfer Aeroport Otopeni. O solutie de transport relativ noua, transferul de la aeroport difera atat de taxi cat si de transportul in comun. Mult mai comod decat a calatori cu trenul sau cu un autocar si mult mai calitativ decat un serviciu obisnuit de taxi, transferul propune un pret fix (confirmat dinainte) si va pune la dispozitie o masina de clasa superioara cu sofer. Veti fi preluat chiar din zona de sosiri a aeroportului si condus la destinatie fara opriri sau intarzieri. Soferii sunt cunoscatori de limba engleza, iar masinile sunt cele mai bune din flota, dispunand de aer conditionat si de cele mai noi dotari.

Rent a car Bucuresti si Transfer aeroport Otopeni: Cele mai bune optiuni de transport va stau la dispozitie. Independent de optiunea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamuriri si pentru rezervari!

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed