Hoteluri

Servicii de cazare in Vatra Dornei – Pensiunea Cris

Un bun remediu pentru a scapa de problemele de la servici, de stresul din oras si de aglomeratie. Un loc linistit, foarte bine organizat, Pensiunea Cris va ofera servicii de cazare in Vatra Dornei de cea mai buna calitate, la preturi foarte accesibile.

Unitatile de cazare din incinta acestei minunate statiuni, avand totul asigurat si preturi potrivite, isi ademenesc clientii foarte usor. Hotelierii si proprietarii de pensiuni au grija ca musafirilor sa nu le lipseasca nimic, punandu-le totul la dispozitie. Wi-Fi gratuit, aer conditionat in fiecare camera, plasme, bai cu cazi si bindeuri. FIecare pensiune si hotel beneficiaza de parcare proprie, astfel incat problema parcarii dispare. Zonele de agrement, precum piscinele sunt la dispozitia oaspetilor. Parcurile special amenajate pentru copii, alunga problema parintilor care vor sa petreaca timp impreuna, si nu pot lasa copilul nesupravegheat.

Ofertele cuprind atat servicii de cazare cat si servicii de masa. Turistii au astfel posibilitatea sa serveasca micul dejun gratuit. Desigur, asta depinde de la o oferta la alta. Mancarea gustoasa, va fi evident preparata de catre mainile migaloase ale bucatarilor experimentati. Purtarea profesionista a personalului, ii va face pe oaspeti sa revina, si chiar sa recomande seriviciile si apropiatilor. Restaurantele au o capacitate destul de mare, adapostind uneori 150-300 de persoane. Asadar, daca vreti sa organizati un eveniment important, o nunta sau un botez, locul este ideal.

Daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, doar in trecere, sau vreti sa va petreceti un weekend minunat departe de probleme, cazarea in Vatra Dornei este o idee excelenta.

Servicii de cazare la pensiune in Vatra Dornei, camere curate, salon de spa cu piscina acoperita si sauna. Peisaj foarte frumos si aer curat.

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed