Din online

Site-uri specializate pe jocuri cu atv-uri si masini

Industria de gaming online este supra-saturata de site-uri de tip portal, umplute cu extrem de multe categorii de jocuri cu masini, cu impuscaturi, RPG-uri sau de strategie, etc, motiv pentru care o buna parte dintre utilizatorii acestor site-uri se retrag spre site-uri mai nisate, locuri unde pot gasi doar jocuri din categoria lor preferata.

Unul dintre exemplele care sau la baza informatiei de mai sus e www.jocuricumasini.ro, un site „nisat”, specializat doar pe jocurile de curse, sau cele care au la baza masini, atv-uri si camioane. In principiu, contine cele mai noi nume aparute pe aceasta nisa, organizate in circa 7 categorii: jocuri cu atv-uri, cu camioane, de actiune, cu motociclete, jocuri sportive, cu masini de teren, etc.

Site-ul are si o sectiune de cautare rapida, lucru care permite utilizatorilor sa caute direct jocul dorit, dupa nume, fara sa mai fie nevoie sa navigheze prin paginile categoriilor. Astfel, indiferent ca un joc a fost adaugat recent sau nu, el poate fi gasit in doar doua secunde de catre orice vizitator al site-ului.

In principiu, www.jocuricumasini.ro este actualizat periodic, astfel incat toti iubitorii de astfel de jocuri sa se poata bucura de cele mai noi lansari in domeniu. De altfel, o simpla privire pe site arata ca el contine nume ca Daytona 3000, Peugeot 206, Box10ATV si Riprage, deci jocuri lansate in ultima perioada de timp, aflate la mare cautare in randurile copiilor si pasionatilor de jocuri cu masini.

De asemenea, trebuie mentionat ca site-ul nu este umplut doar cu jocuri de curse, intrucat printre numele prezente se numara si Dirt Bike – un joc foarte popular de trial, in care jucatorii sunt pusi la volanul unei motociclete sau al unui ATV (vezi AICI mai multe exemple de jocuri cu atv-uri) – precum si alte cateva jocuri de echilibristica si/sau cu misiuni ce trebuiesc efctuate intr-o perioada limitata de timp.

Related posts
Din online

Ce este mai exact Gazduirea Web ?

Din online

Accentuand webdesign-ul, tendinte actuale

Din online

Topul site-urilor de anunturi gratuite din Romania

Din online

Fii in pas cu tehnologia

Sign up for our Newsletter and
stay informed