Antreprenoriat

Solutii pentru inchirierea unui birou

Inchirierea unui birou presupune o multime de nopti nedormite si foarte multe criterii de luat in seama. Daca esti administratorul unei afaceri aflate la inceput, acest lucru este cu atat mai important. Fara doar si poate, iti pui o multime de intrebari : Unde aleg locul pentru birou, ce tip de birou achizitionez, cat de mare trebuie sa fie, ce alte detalii conteaza cu adevarat?
Pana sa raspunzi la toate aceste intrebari insa, trebuie sa stii care sunt solutiile pentru care poti opta.

Ce tipuri de birou poti inchiria, asadar?

– Un apartament. Primul gand ar fi inchirierea unui apartament. Este o solutie ieftina si de multe ori este cea mai buna solutie. Daca activitatea pe care o practici este una online sau una care nu necesita foarte mari modificari, atunci apartamentul este varianta ideala. Dezavantajele unei astfel de solutii sunt faptul ca acesta trebuie sa fie la parter, in asa fel incat sa ofere un acces facil si sa aiba vecini care sa fie de acord cu activitatea pe care o practici.
– Etajul unei case. Foarte multe firme isi au biroul in case, iar solutia este una foarte buna. Daca alegi o astfel de varianta insa, s-ar putea sa te lovesti de probleme in ceea ce priveste cheltuielile. Intretinerea pentru o casa poate sa fie semnificativ mai mare decat cea pentru un apartament, iar costurile de chirie pot fi si ele ceva mai mari.
– Cladire de birouri. Daca activitatea ta presupune comert online, contabilitate sau orice alta activitate b2b, atunci este bine sa iei in considerare una dintre zecile de cladiri de birouri care iti ofera posibilitatea unui spatiu. Avantajele unui astfel de spatiu sunt, fara doar si poate, majore. Vei putea sa lucrezi in acelasi spatiu cu alte zeci de firme, vei avea o zona amenajata special pentru activitatea pe care o prestezi si te vei putea bucura din plin de o multime de facilitati, cum ar fi locurile de parcare, cantina cladirii sau posibilitatea de a intra in contact cu alti oameni de afaceri.
Fiecare dintre solutii este potrivita pentru anumite afaceri, asadar, atunci cand esti in cautarea unui spatiu de birou, este bine sa analizezi cu atentie fiecare nevoie pe care o ai si fiecare avantaj pe care ti-l poate oferi spatiul dorit si sa iei decizia in deplina cunostinta de cauza.

Related posts
AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – un tip de echipament profesional

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – calea spre succes

Antreprenoriat

Dreptul la angajare in Uniunea Europeana si recunoasterea reciproca a calificarii profesionale

Sign up for our Newsletter and
stay informed