Destinatii Turistice

SpiceJet inaugureaza curse in Dubai

SpiceJetCompania aeriana low cost SpiceJet a anuntat ca va lansa doua curse catre Dubai. Conducerea SpiceJet a declarat ca zborurile se vor desfasura pe rutele: Dubai – New Delhi si Dubai – Mumbai. Obiectivele operatorului aerian au in vedere inaugurarea a inca sapte noi curse de zbor in viitorul apropiat. Neil Milles, seful executiv SpiceJet, a declarat in cadrul conferintei de presa din Dubai ca SpiceJet vizeaza dezvoltarea programului de zbor in regiunea Indiei de Sud. In prezent, operatorul low cost ruleaza doua curse in India de Sud pe rutele: Delhi-Kathmandu si Chennai-Colombo. Dubai reprezinta a treia destinatie internationala pe care SpiceJet a introdus-o in programul de zbor.

Neil a mai spus ca pana la finalul anului 2012, SpiceJet va deschide o baza aeriana in Dubai, datorita importantei destinatiei arabe pentru industria aviatica internationala. Neil Mills a declarat ca in ultimele patru luni, conducerea SpiceJet a recrutat 1 400 de persoane care se vor ocupa de buna functionare a bazei aeriene din Dubai. Conducerea companiei aeriene considera ca vanzarile de bilete de avion ieftine vor incepe sa creasca incepand cu luna august, cand majoritatea turistilor isi vor rezerva locuri pentru sarbatorile de iarna. SpiceJet se afla pe locul doi pe piata aviatica din India, dupa ce Air India, operatorul aerian national, a anulat mai multe zboruri din cauza grevei pilotilor care a durat 50 de zile.

In plus, Mills a declarat ca pe piata din India concurenta se acutizeaza, odata cu intrarea pe piata a unor companii aeriene private precum IndiGo, care si-a anuntat dezvoltarea programului de zbor in Orientul Mijlociu. De aceea, conducerea companiei aeriene SpiceJet spera ca rezervarile de bilete de avion pentru destinatia Dubai sa inregistreze cresteri constante in fiecare luna.

SpiceJet este o companie aerian din India care opereaza curse in regim low cost. Infiintata in anul 2004, compania indiana are o flota formata din 45 de aeronave care ruleaza curse catre 34 de destinatii interne si internationale. In anul 2011, SpiceJet a inregistrat un venit net de peste 560 de milioane de dolari.

Autor: eBileteAvion.org

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed