Sanatate

Stomatologie moderna fara durere la Prodent Clinic

cabinet-stomatologic-bucurestiFiecare persoana trebuie sa treaca pragul unui cabinet stomatologic de cel putin doua ori pe an, pentru ca aceasta, alaturi de o igiena orala riguroasa si controale, reprezinta o modalitate perfecta prin care sa se asigure sanatatea cavitatii orale. De asemenea, oricine poate apela la clinica ProDent Clinic pentru a avea parte de cele mai sigure tratamente efectuate de medici cu experienta, ce dispun de cele mai moderne echipamente. Totodata, aceasta este ocazia potrivita si pentru pacientii anxiosi sa isi depaseasca temerile, pentru ca o multime de tratamente sunt efectuate cu ajutorul laserului dentar.

Mai multa precizie

Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de laser in stomatologie este faptul ca acesta poate fi foarte precis, astfel ca se indeparteaza doar structurile afectate ale gingiei sau dintilor, iar pe aceasta cale se elimina si riscul unor microfracturi. In plus, multe proceduri sunt mai simple si impun o durata mai scurta a tratamentului.

Fara riscuri

Spre deosebire de alte modalitati de tratare, la folosirea laserului pacientii nu se vor confrunta cu reactii alergice sau secundare, riscul de infectare si se controleaza sangerarea. Astfel, multe tratamente pot fi efectuate cu mai putina anestezie, fara sa se mai fie necesara injectarea acesteia, iar pe aceasta cale multi pacienti nu se mai confrunta cu frica de ace. Totodata si disconfortul ulterior interventiei este mai redus, la fel si inflamatiile.

Recuperare rapida

Cine apeleaza la un cabinet stomatologic in Bucuresti precum ProDent Clinic se bucura si de faptul ca recuperarea se efectueaza intr-o perioada mai scurta de timp, iar tesuturile se vindeca imediat. De asemenea, pe aceasta cale se pot dezinfecta si dezintoxica si tesuturile moarte, iar unul dintre avantajele principale este ca laserul poate fi folosit in cele mai bune conditii si in cazul copiilor, dar si al femeilor insarcinate sau batranilor.

Cand nu se poate folosi?

In schimb, chiar daca laserul dentar este ideal in nenumarate situatii, exista si cateva in care nu poate fi utilizat, precum in cazul cariilor aflate interdentar, insa nici pentru cele care se afla in apropierea altora, care au fost tratate prin varianta clasica. Totodata, acesta nu se foloseste pentru inlaturarea lucrarilor dentare, fie pentru slefuirea dintilor in vederea atasarii unor punti sau altor tratamente restaurative.

In concluzie, cine apeleaza la un cabinet stomatologic in Bucuresti modern ca ProDent Clinic, ce dispune de cele mai noi echipamente si urmeaza tratamente cu ajutorul laserului se va bucura de nenumarate avantaje si de o experienta mult mai placuta.

Related posts
Sanatate

Mihai Craiu: „Aceste cateva saptamani nu au schimbat nimic major in starea imunitatii copiilor”

Sanatate

Alexandru Rafila: „Mi se pare extrem de relevant acest exemplu, pentru ca ne arata ca o evoluție necontrolata a bolii fac ca un oras relativ mic sa produca un sfert din cazurile din Romania”

Sanatate

Nelu Tataru: „Am recomandat o ancheta interna si una epidemiologica”

Sanatate

Purtarea mastilor devine obligatorie. Care sunt primele judete care au impus asta

Sign up for our Newsletter and
stay informed