Mobilier

Tendințele anului 2014 în ceea ce privește mobila pentru dormitor

Finalul fiecărui an reprezintă un bun pretext pentru a trage linia nu doar în plan personal, ci și în plan profesional. Astfel, la finalul fiecărui an marii specialiști în industrie oferă noi indicații privind trendurile după care fiecare companie ar trebui să se ghideze în perioada următoare. Iată că designerii din industria mobilei nu se dezic și propun deja o serie de trenduri  pe care Mobiera le popularizează în rândul clienților, mai ales când există posibilitatea realizării de mobilă la comandă.

Mobila dormitor este una dintre cele mai importante achiziții într-o locuință, astfel încât nu întâmplător varietatea stilurilor este foarte mare, încercându-se satisfacerea pe deplin a tuturor clienților. În materie de mobilier dormitor în anul 2014 combinații foarte reușite vor fi:

  1. Combinarea mobilei dormitor în stil vintage cu tapet cu accente dramatice. Ca și materiale se recomandă în special lemnul masiv sau, ușor mai accesibil ca preț, MDF-ul. Patinarea mobilei face casă bună cu tapetul pe nuanțe închise, stilizate cu accente argintii și turcoaz.
  2. Amalgam de culori. Designerii propun și variante mai îndrăznețe de mobilare a dormitorului. De ce să nu combinăm în manieră curajoasă culorile și să alegem mobilă dormitor verde brotac?  Culorile vii nu sunt potrivite doar pentru mobila camere  copii așa cum ne-am obișnuit cu toții în ultima perioadă. Din contră, putem opta pentru una sau două culorii vii și să încercăm să le integrăm cu stil și într-un dormitor matrimonial.
  3. Utilizarea culorilor calde. Dacă totuși o pată de culoare în dormitor nu este pe placul dvs. o altă variantă este agreată de designerii de top: utilizarea culorilor calde, deschise care să aducă un plus de conform dormitorului. Sunt de preferat nuanțele de lemn natur. De altfel, în acest caz, accentul din întreg dormitorul ar trebui să cadă pe naturalețe. alegerea materialelor este foarte importantă, putându-se opta atât pentru mobila din lemn masiv, cât și pentru mobila dormitor din PAL sau MDF. Cheia este în combinarea materialelor și texturilor.
  4. Accente aurii. Un come-back puternic se pare că va avea și auriul. Folosit cu moderație și cu mult bun gust, integrarea nuanțelor aurii poate aduce un aer foarte plăcut în dormitorul dvs. Auriul corespunde unui stil elegant, iar păstrarea bunului gust presupune moderație în folosirea acestei nuanțe Se recomandă accesoriile pentru mobilă cu accente aurii în completarea mobilierului cu design clasic.
  5. Dormitoare personalizate. Designerii propun și personalizarea dormitoarelor, din acest punct de vedere mobila la comandă realizată de Mobiera Iași jucând un rol foarte important. Pe lângă mobilă, dormitorul poate fi înfrumusețat cu decorațiuni hand-made, calendare personalizate sau poze cu cele mai frumoase amintiri.

În linii mari, trendurile privind mobilierul pentru dormitor în anul 2014 poate satisface orice gusturi, importantă este găsirea unui furnizor, precum compania Mobiera, care să se angajeze în furnizarea de mobilă de cea mai bună calitate. Pentru început trebuie să vă decideți ce stil vi se potrivește (clasic, modern, minimalist, vintage, etc.) și ce materiale preferați pentru execuție, Mobiera urmând să vă facă cele mai potrivite propuneri care să se plieze pe așteptările dvs.

Related posts
Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Mobilier

Somiera electrica: opteaza pentru un maxim de confort

Mobilier

De ce sa optezi pentru un dormitor din lemn masiv?

Mobilier

Magia mobilei de stejar

Sign up for our Newsletter and
stay informed